De TSN Groep kiest voor MeerMagazijn

Kevin Brands, Directeur TSN Groep: “Ik vind het mooi dat we op dit moment operationeel zijn in ons 10.000m2 grote warehouse. En wetende dat op het moment dat wij verder uit zouden willen breiden, we gebruik kunnen maken van de diensten van MeerMagazijn”.

Een supermooi project

De TSN Groep is een vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van logistiek voor webshops en detailhandel. Zij kunnen de volledige logistieke afhandeling verzorgen van grote consumentengoederen. Vanuit het centraal gelegen distributie centrum in Houten zijn zij dagelijks bezig om dit allemaal te managen. Vóór de verhuizing werkten ze met 4 externe magazijnen. Deze zijn  allemaal samengevoegd in één nieuwbouwpand van 10.000m2, waarbij gebruik is gemaakt van de expertise van MeerMagazijn. Er is meegedacht in het ontwerp en de mogelijkheden van de magazijninrichting en daardoor is er, samen met de TSN Groep, een supermooi project neergezet.

Meer weten over de ervaring van Kevin Brands over de samenwerking met MeerMagazijn? Bekijk dan de video.

Vragen over de mogelijkheden voor jouw magazijninrichting? Neem dan contact met ons op.

 

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, 3D en VR, Klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen