MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking

AR racking tests

De stellingen die MeerMagazijn levert zijn van het merk AR Racking. Deze fabrikant is een samenwerking aangegaan met de universiteit van Mondragon. AR Racking ontwerpt en test hier hoogwaardige stalen rekken voor pallets en speciale ladingen. Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking!

Kijk live mee met het ontwerpen van uw magazijninrichting!

laptop nbr

Als logistiek manager heeft u waarschijnlijk goede ideeën over het inrichten van uw nieuwe magazijn. Toch kan er in het ontwerpproces nog tijdverlies en  miscommunicatie optreden.  De oplossing: kijk live mee met onze ontwerper en geef direct uw wensen aan.

De TSN Groep kiest voor MeerMagazijn

thumbnail

Kevin Brands, Directeur TSN Groep: "Ik vind het mooi dat we op dit moment operationeel zijn in ons 10.000m2 grote warehouse. En wetende dat op het moment dat wij verder uit zouden willen breiden, we gebruik kunnen maken van de diensten van MeerMagazijn".

Gebruikte stellingen per direct beschikbaar met 10% korting!

10 procent korting2

Zoekt u meer opslagcapaciteit voor uw producten of wilt u uw huidige magazijninrichting uitbreiden maar niet teveel kosten maken? Kijk dan eens bij onze voorraad gebruikte stellingen. Bij MeerMagazijn kopen en verkopen we gebruikte magazijnstellingen. Dit kan u veel geld en tijd besparen.

Plutosport: Van internationale groothandel naar webwinkel met ruim 20.000 artikelen

IMG 5357 lichter

Het van oorsprong familiebedrijf Plutosport is de laatste jaren helemaal getransformeerd van internationale groothandel naar een webwinkel met ruim 20.000 artikelen. Gerrie Mulder, Manager Operations, vertelt over deze goed geslaagde transformatie.

Wesseling Warehousing breidt uit met maar liefst 4.750 palletplaatsen!

Wesseling logistics

Marcel Wesseling is samen met Wilfred van Wattum directeur/eigenaar van Wesseling Logistics. De komende tijd ligt de focus van de organisatie op groei van het gedeelte Distributie en Warehousing. MeerMagazijn mag de inrichting van het nieuwe magazijn verzorgen. Maar wat maakt Wesseling Logistics nu zo uniek in zijn branche waardoor ze zo kunnen groeien?

Van der Waay Europe: "De jongens zijn er zó enthousiast over, ze wilden hem al vóór de pauze aansteken!"

Van Waay Europe bijgesneden

Afgelopen maand hebben we bij de Van der Waay Europe in Hazerswoude een totale magazijninrichting mogen plaatsen.  Na oplevering van de vloer hebben Joost van der Waay en Marcel Koolmees onze Bak&Braai in ontvangst genomen. Joost van der Waay: ' "De jongens zijn er zó enthousiast over, ze wilden hem al vóór de pauze aansteken!"

Lease uw magazijninrichting!

iStock 627251986

Sinds kort is het bij ons mogelijk om uw nieuwe of gebruikte magazijninrichting te leasen. Wij kunnen u een scherpe leaseprijs aanbieden omdat wij als enige magazijninrichter rekening houden met een eventuele toekomstige restwaarde.

Zomeractie 2019

meerfotos meermagazijn bbq 4080028

De zomer komt er weer aan en dat betekent: barbecueën. Bestel daarom nu bij ons je magazijninrichting en ontvang gratis de MeerMagazijn Bak&Braai! 

"Door het VR concept krijg je een realistischer beeld van het project"

Houweling logo

De Houweling Groep in Bleiswijk adviseert, ontwikkelt en verkoopt producten ter bescherming van mens, plant, product en omgeving. Het familiebedrijf, opgericht in 1925, bestaat uit verschillende business units. Bert-Jan Houweling, verantwoordelijk voor Houweling Warehousing bv en Houweling Transport bv, was op zoek naar een leverancier voor het vernieuwde magazijn. Hij is in contact gekomen met MeerMagazijn en het virtual reality concept.  Lees meer over hun ervaring hiermee.

1 2 3