MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Ga slim om met uw budget voor magazijninrichting

Knipsel budget

In deze tijd van Corona is het soms lastig voor u als ondernemer om budget vrij te maken voor het inrichten of uitbreiden van uw magazijn. Juist nu kan het noodzakelijk zijn om meer opslagruimte te creëren.  Maar hoe pakt u dat aan met een beperkt budget? MeerMagazijn heeft voor u de oplossing!

Meer efficiency in uw magazijn met transportbanden

iStock 674984316

Als magazijninrichter houden wij ons continu bezig met (door)ontwikkelen van onze producten. Zo kunt u bij ons sinds kort uw magazijninrichting uitbreiden en automatiseren met transportbanden.

Project opgeleverd: De Pakkettenfabriek

iStock 1024926532

De Pakkettenfabriek in Roelofarendsveen is een e-fulfilment specialist op het gebied van opslag, pick & pack en verzending voor webshops. Op basis van advies op locatie is er onlangs door ons een mooie magazijninrichting opgeleverd. 

Zorgcentrum Driehof vol prachtige orchideeën!

Foto 2

Vanwege de maatregelen die genomen zijn wat betreft het Coronavirus kunnen de bewoners van verpleeghuizen vaak geen bezoek meer ontvangen. MeerMagazijn wil een steentje bijdragen om deze tijd iets gemakkelijker te maken voor de bewoners.

Veiliger werken met de nieuwe bandentrap

iStock 920278160

Naast de bestaande bandenstellingen, die wij leveren aan garages, groothandels en bedrijven met een eigen wagenpark, werken wij nu ook aan de ontwikkeling van een bandentrap. 

Update Coronavirus en MeerMagazijn 

iStock 1201972264

Artikel bijgewerkt op 18 mei 2020
Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen behoorlijk op zijn kop gezet door het Coronavirus. Voor ons als MeerMagazijn heeft de gezondheid van onze collega's, hun gezinnen en onze klanten de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij intern de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om medewerkers en klanten te beschermen tegen besmetting en om verspreiding van het virus te voorkomen.

Maak een duidelijk verkeersplan voor uw magazijn

iStock 542197718

In Nederlandse magazijnen gebeuren jaarlijks zo'n 150 ernstige ongevallen, waarvan gemiddeld 7 met dodelijke afloop*. Vaak ligt onduidelijkheid in de verkeersafspraken daaraan ten grondslag. Het is dus letterlijk van levensbelang om een duidelijk verkeersplan op te stellen voor uw magazijn.

8 Vragen aan onze Inspecteur

Meermagazijn XT3B0203

In een aantal gevallen biedt MeerMagazijn bij oplevering van uw magazijninrichting een opleverinspectie aan. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze periodieke inspectie of om een schade-inspectie uit te laten voeren. Onze Inspecteur Ruud Ancher geeft in 8 vragen antwoord op het verloop van zo'n inspectie.

Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking

AR racking tests

De stellingen die MeerMagazijn levert zijn van het merk AR Racking. Deze fabrikant is een samenwerking aangegaan met de universiteit van Mondragon. AR Racking ontwerpt en test hier hoogwaardige stalen rekken voor pallets en speciale ladingen. Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking!

Kijk live, op afstand, mee met het ontwerpen van uw magazijninrichting!

laptop nbr

Artikel bijgewerkt op 16 april 2020
Wij kunnen u, in deze lastige tijd , eenvoudig op afstand helpen met het ontwerpen van uw magazijninrichting. Via 'Screen Mirroring' kunt u vanuit uw eigen kantoor meekijken en feedback geven! Gemakkelijk en veilig.

1 2 3 4