MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Veiliger werken met de nieuwe bandentrap

iStock 920278160

Naast de bestaande bandenstellingen, die wij leveren aan garages, groothandels en bedrijven met een eigen wagenpark, werken wij nu ook aan de ontwikkeling van een bandentrap. 

Update Coronavirus en MeerMagazijn 

iStock 1201972264

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen behoorlijk op zijn kop gezet door het Coronavirus. Voor ons als MeerMagazijn heeft de gezondheid van onze collega's, hun gezinnen en onze klanten de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij intern de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om medewerkers en klanten te beschermen tegen besmetting en om verspreiding van het virus te voorkomen.

Maak een duidelijk verkeersplan voor uw magazijn

iStock 542197718

In Nederlandse magazijnen gebeuren jaarlijks zo'n 150 ernstige ongevallen, waarvan gemiddeld 7 met dodelijke afloop*. Vaak ligt onduidelijkheid in de verkeersafspraken daaraan ten grondslag. Het is dus letterlijk van levensbelang om een duidelijk verkeersplan op te stellen voor uw magazijn.

8 Vragen aan onze Inspecteur

Meermagazijn XT3B0203

In een aantal gevallen biedt MeerMagazijn bij oplevering van uw magazijninrichting een opleverinspectie aan. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze periodieke inspectie of om een schade-inspectie uit te laten voeren. Onze Inspecteur Ruud Ancher geeft in 8 vragen antwoord op het verloop van zo'n inspectie.

Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking

AR racking tests

De stellingen die MeerMagazijn levert zijn van het merk AR Racking. Deze fabrikant is een samenwerking aangegaan met de universiteit van Mondragon. AR Racking ontwerpt en test hier hoogwaardige stalen rekken voor pallets en speciale ladingen. Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking!

Kijk live, op afstand, mee met het ontwerpen van uw magazijninrichting!

laptop nbr

Artikel bijgewerkt op 30 maart 2020
Wij kunnen u, in deze lastige tijd , eenvoudig op afstand helpen met het ontwerpen van uw magazijninrichting. Via 'Screen Mirroring' kunt u vanuit uw eigen kantoor meekijken en feedback geven! Gemakkelijk en veilig.

De TSN Groep kiest voor MeerMagazijn

thumbnail

Kevin Brands, Directeur TSN Groep: "Ik vind het mooi dat we op dit moment operationeel zijn in ons 10.000m2 grote warehouse. En wetende dat op het moment dat wij verder uit zouden willen breiden, we gebruik kunnen maken van de diensten van MeerMagazijn".

Gebruikte stellingen per direct beschikbaar met 10% korting!

10 procent korting2

Zoekt u meer opslagcapaciteit voor uw producten of wilt u uw huidige magazijninrichting uitbreiden maar niet teveel kosten maken? Kijk dan eens bij onze voorraad gebruikte stellingen. Bij MeerMagazijn kopen en verkopen we gebruikte magazijnstellingen. Dit kan u veel geld en tijd besparen.

Plutosport: Van internationale groothandel naar webwinkel met ruim 20.000 artikelen

IMG 5357 lichter

Het van oorsprong familiebedrijf Plutosport is de laatste jaren helemaal getransformeerd van internationale groothandel naar een webwinkel met ruim 20.000 artikelen. Gerrie Mulder, Manager Operations, vertelt over deze goed geslaagde transformatie.

Wesseling Warehousing breidt uit met maar liefst 4.750 palletplaatsen!

Wesseling logistics

Marcel Wesseling is samen met Wilfred van Wattum directeur/eigenaar van Wesseling Logistics. De komende tijd ligt de focus van de organisatie op groei van het gedeelte Distributie en Warehousing. MeerMagazijn mag de inrichting van het nieuwe magazijn verzorgen. Maar wat maakt Wesseling Logistics nu zo uniek in zijn branche waardoor ze zo kunnen groeien?

1 2 3 4