MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Plutosport: Van internationale groothandel naar webwinkel met ruim 20.000 artikelen

IMG 5357 lichter

Het van oorsprong familiebedrijf Plutosport is de laatste jaren helemaal getransformeerd van internationale groothandel naar een webwinkel met ruim 20.000 artikelen. Gerrie Mulder, Manager Operations, vertelt over deze goed geslaagde transformatie.

Wesseling Warehousing breidt uit met maar liefst 4.750 palletplaatsen!

Wesseling logistics

Marcel Wesseling is samen met Wilfred van Wattum directeur/eigenaar van Wesseling Logistics. De komende tijd ligt de focus van de organisatie op groei van het gedeelte Distributie en Warehousing. MeerMagazijn mag de inrichting van het nieuwe magazijn verzorgen. Maar wat maakt Wesseling Logistics nu zo uniek in zijn branche waardoor ze zo kunnen groeien?

Van der Waay Europe: "De jongens zijn er zó enthousiast over, ze wilden hem al vóór de pauze aansteken!"

Van Waay Europe bijgesneden

Afgelopen maand hebben we bij de Van der Waay Europe in Hazerswoude een totale magazijninrichting mogen plaatsen.  Na oplevering van de vloer hebben Joost van der Waay en Marcel Koolmees onze Bak&Braai in ontvangst genomen. Joost van der Waay: ' "De jongens zijn er zó enthousiast over, ze wilden hem al vóór de pauze aansteken!"

Lease uw magazijninrichting!

iStock 627251986

Sinds kort is het bij ons mogelijk om uw nieuwe of gebruikte magazijninrichting te leasen. Wij kunnen u een scherpe leaseprijs aanbieden omdat wij als enige magazijninrichter rekening houden met een eventuele toekomstige restwaarde.

Zomeractie 2019

meerfotos meermagazijn bbq 4080028

De zomer komt er weer aan en dat betekent: barbecueën. Bestel daarom nu bij ons je magazijninrichting en ontvang gratis de MeerMagazijn Bak&Braai! 

"Door het VR concept krijg je een realistischer beeld van het project"

Houweling logo

De Houweling Groep in Bleiswijk adviseert, ontwikkelt en verkoopt producten ter bescherming van mens, plant, product en omgeving. Het familiebedrijf, opgericht in 1925, bestaat uit verschillende business units. Bert-Jan Houweling, verantwoordelijk voor Houweling Warehousing bv en Houweling Transport bv, was op zoek naar een leverancier voor het vernieuwde magazijn. Hij is in contact gekomen met MeerMagazijn en het virtual reality concept.  Lees meer over hun ervaring hiermee.

Doe de test!

Doe de VR test

Wanneer u uw volledige magazijn laat inrichten door MeerMagazijn dan leggen wij de gemaakte 3D-tekening aan u voor om te bepalen vanuit welk punt u uw magazijn virtueel wilt bekijken. U ontvangt daarna de 3D tekening met een QR code en een VR bril. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Doe dan hier de test.

Ontvang nu een totaaladvies op maat voor uw magazijn

foto nieuwsbrief

Bent u benieuwd hoe u uw huidige opslagruimte kunt verbeteren of vernieuwen? Neem dan contact met ons op voor een totaaladvies. Wij komen dan bij u langs om de situatie op te nemen. U ontvangt een advies op maat inclusief een 3D tekening met een VR bril. 

Nico Koot, Transport & Opslag: "Wij vragen en MeerMagazijn geeft de oplossing"

Vrachtwagen

Nico Koot, eigenaar van Nico Koot Transport & Opslag heeft, samen met Ernst van Berkel (administratie en opslag), zijn bedrijf de laatste jaren explosief zien groeien.  Dit vereist een goed uitgedachte opslagmogelijkheid.

Demi Bosma, 16 jaar en Nederlands kampioen CrossFit!

IMG 3986 aangepast

MeerMagazijn sponsort de 16 jarige Demi Bosma uit Zoetermeer. Zij heeft dit jaar de eerste plek behaald in de divisie Girls 16-17 jaar van de Nederlandse CrossFit Open.  Maar wat is CrossFit eigenlijk en en wat is Demi haar drijfveer?

1 2 3