MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Lease uw magazijninrichting!

iStock 627251986

Sinds kort is het bij ons mogelijk om uw nieuwe of gebruikte magazijninrichting te leasen. Wij kunnen u een scherpe leaseprijs aanbieden omdat wij als enige magazijninrichter rekening houden met een eventuele toekomstige restwaarde.

Zomeractie 2019

meerfotos meermagazijn bbq 4080028

De zomer komt er weer aan en dat betekent: barbecueën. Bestel daarom nu bij ons je magazijninrichting en ontvang gratis de MeerMagazijn Bak&Braai! 

"Door het VR concept krijg je een realistischer beeld van het project"

Houweling logo

De Houweling Groep in Bleiswijk adviseert, ontwikkelt en verkoopt producten ter bescherming van mens, plant, product en omgeving. Het familiebedrijf, opgericht in 1925, bestaat uit verschillende business units. Bert-Jan Houweling, verantwoordelijk voor Houweling Warehousing bv en Houweling Transport bv, was op zoek naar een leverancier voor het vernieuwde magazijn. Hij is in contact gekomen met MeerMagazijn en het virtual reality concept.  Lees meer over hun ervaring hiermee.

Doe de test!

Doe de VR test

Wanneer u uw volledige magazijn laat inrichten door MeerMagazijn dan leggen wij de gemaakte 3D-tekening aan u voor om te bepalen vanuit welk punt u uw magazijn virtueel wilt bekijken. U ontvangt daarna de 3D tekening met een QR code en een VR bril. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Doe dan hier de test.

Ontvang nu een totaaladvies op maat voor uw magazijn

foto nieuwsbrief

Bent u benieuwd hoe u uw huidige opslagruimte kunt verbeteren of vernieuwen? Neem dan contact met ons op voor een totaaladvies. Wij komen dan bij u langs om de situatie op te nemen. U ontvangt een advies op maat inclusief een 3D tekening met een VR bril. 

Nico Koot, Transport & Opslag: "Wij vragen en MeerMagazijn geeft de oplossing"

Vrachtwagen

Nico Koot, eigenaar van Nico Koot Transport & Opslag heeft, samen met Ernst van Berkel (administratie en opslag), zijn bedrijf de laatste jaren explosief zien groeien.  Dit vereist een goed uitgedachte opslagmogelijkheid.

Demi Bosma, 16 jaar en Nederlands kampioen CrossFit!

IMG 3986 aangepast

MeerMagazijn sponsort de 16 jarige Demi Bosma uit Zoetermeer. Zij heeft dit jaar de eerste plek behaald in de divisie Girls 16-17 jaar van de Nederlandse CrossFit Open.  Maar wat is CrossFit eigenlijk en en wat is Demi haar drijfveer?

In dit doosje zit MeerMagazijn dan u denkt..

packshot meermagazijn

Laat u uw magazijn helemaal door MeerMagazijn inrichten? Dan ligt er misschien een VR-bril voor u klaar. Loop daarmee virtueel door uw toekomstige magazijn en beleef het 'WOW' effect! Lees meer over de voordelen van deze aanpak.

Uw magazijn inrichten in 3D!

iStock 937511080

Stelt u zich eens voor: u kunt rondkijken in uw magazijn. Nee, niet het magazijn waar u iedere dag rondloopt, maar de toekomstige versie daarvan. Het magazijn dus dat in de komende weken opnieuw wordt ingericht. Onmogelijk? Niet met een VR-bril.

Aad Putters (Bever Nederland): ”We zijn blij met de samenwerking

Bever nieuwsbericht

Bever, de grootste outdoor winkel van Nederland is een klant waarbij er een prachtig voorbeeld van maatwerk is gerealiseerd. Door de groei van Bever ontstond er een dringende vraag naar extra magazijnruimte. Er moest een creatieve oplossing bedacht worden om meer ruimte te creëren op hetzelfde aantal vierkante meters. Hiervoor is MeerMagazijn ingeschakeld.” 

1 2