MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

De beukenhouten trap, een sieraad in uw winkel of opslagruimte

luxe trap2

Wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw winkel of magazijn? Dan is een verdiepingsvloer met een trap een goede investering. Om dit geheel een  professionele uitstraling te geven kunt u kiezen voor een fraai afgewerkte beukenhouten trap.  

Opgeleverd project: verdiepingsvloer bij Alecs schoonmaakdiensten

PHOTO 2020 09 04 11 15 62

Onlangs hebben wij een mooi project mogen neerzetten bij Alecs Schoonmaakdiensten in Waddinxveen. Door uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten van Alecs was er behoefte ontstaan aan meer opslagmogelijkheden in de bestaande ruimte. Het resultaat: een verdiepingsvloer waardoor er extra opslagruimte in de hoogte is ontstaan.

Hoge omloopsneldheid en opslag: wat is de beste keuze?

iStock 1131222092

Werkt u met producten die een hoge omloopsnelheid hebben? Zoekt u een manier om meer rendement uit uw magazijninrichting te halen? Wilt u de opslagcapaciteit van uw magazijninrichting vergroten en uw opslag efficiënter maken? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Ga slim om met uw budget voor magazijninrichting

Knipsel budget

In deze tijd van Corona is het soms lastig voor u als ondernemer om budget vrij te maken voor het inrichten of uitbreiden van uw magazijn. Juist nu kan het noodzakelijk zijn om meer opslagruimte te creëren.  Maar hoe pakt u dat aan met een beperkt budget? MeerMagazijn heeft voor u de oplossing!

Meer efficiency in uw magazijn met transportbanden

iStock 674984316

Als magazijninrichter houden wij ons continu bezig met (door)ontwikkelen van onze producten. Zo kunt u bij ons sinds kort uw magazijninrichting uitbreiden en automatiseren met transportbanden.

Project opgeleverd: De Pakkettenfabriek

iStock 1024926532

De Pakkettenfabriek in Roelofarendsveen is een e-fulfilment specialist op het gebied van opslag, pick & pack en verzending voor webshops. Op basis van advies op locatie is er onlangs door ons een mooie magazijninrichting opgeleverd. 

Zorgcentrum Driehof vol prachtige orchideeën!

Foto 2

Vanwege de maatregelen die genomen zijn wat betreft het Coronavirus kunnen de bewoners van verpleeghuizen vaak geen bezoek meer ontvangen. MeerMagazijn wil een steentje bijdragen om deze tijd iets gemakkelijker te maken voor de bewoners.

Veiliger werken met de nieuwe bandentrap

iStock 920278160

Naast de bestaande bandenstellingen, die wij leveren aan garages, groothandels en bedrijven met een eigen wagenpark, werken wij nu ook aan de ontwikkeling van een bandentrap. 

Update Coronavirus en MeerMagazijn 

iStock 1201972264

Artikel bijgewerkt op 18 mei 2020
Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen behoorlijk op zijn kop gezet door het Coronavirus. Voor ons als MeerMagazijn heeft de gezondheid van onze collega's, hun gezinnen en onze klanten de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij intern de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om medewerkers en klanten te beschermen tegen besmetting en om verspreiding van het virus te voorkomen.

Maak een duidelijk verkeersplan voor uw magazijn

iStock 542197718

In Nederlandse magazijnen gebeuren jaarlijks zo'n 150 ernstige ongevallen, waarvan gemiddeld 7 met dodelijke afloop*. Vaak ligt onduidelijkheid in de verkeersafspraken daaraan ten grondslag. Het is dus letterlijk van levensbelang om een duidelijk verkeersplan op te stellen voor uw magazijn.

1 2 3 4