MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Opgeleverd project:Tacx Oegstgeest

Knipsel Tacx

Afgelopen oktober hebben we weer een mooi project mogen opleveren; dit keer bij Tacx in Oegstgeest.  Tacx is leverancier van onder andere Smart Bikes inclusief accessoires. Voor een nieuwe opslaglocatie in Oegstgeest was een magazijninrichting nodig. Deze hebben we binnen no-time kunnen opleveren. 

Heeft u ons nieuwe MeerMagazine al gelezen?

Voorkant magazine3

Met trots presenteren wij ons nieuwe magazine: Het MeerMagazine. In dit magazine leest u alles over hoe wij ons als magazijninrichter blijven vernieuwen.  Deze innovaties ziet u terugkomen  in zowel onze producten en diensten als de technologie daarachter. Nieuwsgierig geworden? Lees het magazine dan online of vraag de papieren versie aan!

De beukenhouten trap, een sieraad in uw winkel of opslagruimte

luxe trap2

Wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw winkel of magazijn? Dan is een verdiepingsvloer met een trap een goede investering. Om dit geheel een  professionele uitstraling te geven kunt u kiezen voor een fraai afgewerkte beukenhouten trap.  

Opgeleverd project: verdiepingsvloer bij Alecs schoonmaakdiensten

PHOTO 2020 09 04 11 15 62

Onlangs hebben wij een mooi project mogen neerzetten bij Alecs Schoonmaakdiensten in Waddinxveen. Door uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten van Alecs was er behoefte ontstaan aan meer opslagmogelijkheden in de bestaande ruimte. Het resultaat: een verdiepingsvloer waardoor er extra opslagruimte in de hoogte is ontstaan.

Hoge omloopsneldheid en opslag: wat is de beste keuze?

iStock 1131222092

Werkt u met producten die een hoge omloopsnelheid hebben? Zoekt u een manier om meer rendement uit uw magazijninrichting te halen? Wilt u de opslagcapaciteit van uw magazijninrichting vergroten en uw opslag efficiënter maken? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Ga slim om met uw budget voor magazijninrichting

Knipsel budget

In deze tijd van Corona is het soms lastig voor u als ondernemer om budget vrij te maken voor het inrichten of uitbreiden van uw magazijn. Juist nu kan het noodzakelijk zijn om meer opslagruimte te creëren.  Maar hoe pakt u dat aan met een beperkt budget? MeerMagazijn heeft voor u de oplossing!

Meer efficiency in uw magazijn met transportbanden

iStock 674984316

Als magazijninrichter houden wij ons continu bezig met (door)ontwikkelen van onze producten. Zo kunt u bij ons sinds kort uw magazijninrichting uitbreiden en automatiseren met transportbanden.

Opgeleverd project: De Pakkettenfabriek

iStock 1024926532

De Pakkettenfabriek in Roelofarendsveen is een e-fulfilment specialist op het gebied van opslag, pick & pack en verzending voor webshops. Op basis van advies op locatie is er onlangs door ons een mooie magazijninrichting opgeleverd. 

Zorgcentrum Driehof vol prachtige orchideeën!

Foto 2

Vanwege de maatregelen die genomen zijn wat betreft het Coronavirus kunnen de bewoners van verpleeghuizen vaak geen bezoek meer ontvangen. MeerMagazijn wil een steentje bijdragen om deze tijd iets gemakkelijker te maken voor de bewoners.

Veiliger werken met de nieuwe bandentrap

iStock 920278160

Naast de bestaande bandenstellingen, die wij leveren aan garages, groothandels en bedrijven met een eigen wagenpark, werken wij nu ook aan de ontwikkeling van een bandentrap. 

1 2 3 4