Uitbreiding van de verdiepingsvloer bij Roobos Bloemengroothandel

30 november 2020

opleverd project

In 2018 hebben we met MeerMagazijn bij Roobos Bloemengroothandel een leuk project mogen neerzetten: gebruikte palletstellingen en een nieuwe verdiepingsvloer. Dit najaar benaderde Roobos ons weer maar nu met de vraag of wij de bestaande verdiepingsvloer konden uitbreiden in verband met het inrichten van een extra kantine. 

Over Roobos 

Roobos is een Nederlandse bloemengroothandel die sinds 1988 een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 producten levert aan klanten in Nederland, België en Frankrijk. Er kunnen door deze klanten op een heel eenvoudige manier online bloemen, planten en accessoires besteld worden. Deze bloemen en planten worden dan de volgende dag vers ingekocht bij de kwekers.

Uitbreiding verdiepingsvloer

Door snelle groei van het bedrijf en de daarbij behorende personeelsleden was het noodzakelijk om extra kantineruimte te creëren. De enige mogelijkheid was, om dit via een verdiepingsvloer te realiseren.  De bestaande verdiepingsvloer, die 2 jaar geleden was geplaatst, was daarvoor te klein. Daarom kwam Roobos met de vraag om deze verdiepingsvloer uit te breiden. Het resultaat is te zien op de hieronder getoonde foto’s.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn voor het inrichten van uw magazijn?  Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.  0172-404031.