2,8 M PALLETSTELLING 4M HOOG VOOR 9 EUROPALLETS VAN 250 KG.

  • MPN: 46065
521,00 Prijs (incl. BTW): 630,41

Beschrijving

Palletstellingen zijn hele toegankelijke opslagsystemen voor extra productopslag. Met een palletstelling bespaart u  ruimte en kan u op een overzichtelijke en efficiënte manier een breed assortiment producten opslaan.

Door de open structuur heeft u direct toegang tot het opgeslagen materiaal. Palletstellingen bieden een groot draagvermogen en zijn geschikt voor vrijwel iedere belasting. Deze structuur en het veelzijdige karakter zijn onze palletstellingen in alle branches inzetbaar.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF

Alle palletstellingen in ons assortiment voldoen aan de wettelijk normeringen. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief product. Onze kracht zit in standaardisatie van de stelling. In ons assortiment vind u alleen palletstellingen in standaarduitvoeringen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd verzekerd van een product dat aan uw eisen voldoet.

SPECIFICATIES VAN DE PALLETSTELLING

Dit is een enkelzijdige palletstelling van 1 sectie, 2,8m lang en 4m hoog. Deze opstelling biedt plaats aan 9 pallets van 250kg.

Pallet afmeting: 1200*800*1000mm (l*b*h)

PALLETSTELLINGEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Vanwege onze grote voorraad zijn alle palletstellingen direct uit voorraad leverbaar, u kan zelf uw aflevermoment bepalen en de verzending is gratis*. Zoekt u meer dan een standaardoplossing? Dan schakelen wij u door naar onze maatwerk-collega’s bij MeerMagazijn.

VRAGEN?

Heeft u vragen over onze palletstellingen? Neem dan contact met ons op.

*Wij rekenen voor elke bestelling € 50,- verzendkosten.
Wij leveren niet op de Waddeneilanden.
*Wij kunnen leveren in de Belgische provincies Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg en Antwerpen. De verzendkosten bedragen € 50,- . In de resterende Belgische provincies kunnen wij niet leveren.

Extra informatie

Aantal pallets

Aantal secties

Hoogte (m)

Lengte (m)

Max belasting per liggerniveau

Max belasting per pallet

Type pallet

  1. Klanten-reviews

    Gebaseerd op 0 beoordelingen
  2. Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2,8 M PALLETSTELLING 4M HOOG VOOR 9 EUROPALLETS VAN 250 KG.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *