image description

3D visualisatie

Magazijn inrichten

3D-modulatie voor doelgericht magazijninrichting advies

Op basis van het gesprek voor het inrichten van de opslagruimte gaan we aan de slag met een magazijn layout maken en geven wij een doelgericht advies in de vorm van een 3D-tekening om het project visueel vorm te geven. Deze modulatie maakt het project levendig en inzichtelijk. Wij maken 3D-tekeningen, omdat deze makkelijk te lezen zijn, ook voor mensen zonder technische kennis. Zo weet je precies waar je aan begint en wat je kunt verwachten van ons.

Voorbeeld van een 3D-modulatie:
3D visualisatie

Bekijk de 3D-tekening door een VR bril!

Wanneer het volledige magazijn ingericht wordt door ons dan leggen wij de gemaakte 3D-tekening voor om te bepalen vanuit welk punt het magazijn virtueel bekeken kan worden. Wij sturen dan een de 3D-tekening met een QR code en een VR bril. Scan dan de QR code met je mobiele telefoon en plaats de telefoon in een VR bril. Zo kan dan het toekomstige magazijn vooraf al virtueel bekeken worden!,

Dan volgt het WOW-moment!

Zet de VR-bril op, en je kunt om je heen kijken. Dan zie je het nieuwe magazijn precies zoals dat gaat worden, in 3D. Het ontwerp kan dan ook aangepast worden Misschien wil je een rij stellingen erbij, of juist een rij minder. Misschien moeten de gangpaden wat breder of smaller, planken erbij of eraf. Dat kunnen wij dan ter plekke aanpassen, net zolang tot je 100% tevreden bent met wat je ziet. En het mooiste komt nog: als er gebruik wordt gemaakt van een bepaald type heftruck, dan kunnen we die downloaden van internet. En dan staat die heftruck binnen 5 minuten in het virtuele magazijn. Zo wordt de ervaring 100% realistisch.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze werkwijze of wil je je volledige magazijn inrichten door ons en wil je graag kennismaken met het VR-concept? Neem dan contact op voor een vrijblijvend magazijninrichting advies Wij  denken graag  mee voor een oplossing op maat. Ook een klein magazijn inrichten door ons is mogelijk.

Tag: magazijninrichting advies, inrichting magazijn , klein magazijn inrichten , magazijn layout maken

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Neem contact met ons op
Onze merken en certificeringen