image description

Over ons

Over ons

Door de continu doorstroom van goederen in een opslagplaats is een efficiënte en betrouwbare infrastructuur essentieel. Als totaalaanbieder en –inrichter van magazijnen, productiecentra en warehouses, helpen wij met het realiseren van een betrouwbare workflow in je magazijn.

Dit doen wij sinds 1980, met een vast team van specialisten. Van uitgebreid en inzichtelijk advies met 3D-tekeningen en productie naar CE-normering , tot deskundige veiligheidsinspecties na projectafronding. Ons team geeft gedurende het gehele traject, vakkundige begeleiding.

 

Specialist in complexe magazijninrichtingen en meer

Als magazijninrichter zijn wij gespecialiseerd in projecten met complexe inrichtingen, zoals verdiepingsvloeren, pallet shuttlesystemen en combinaties van verscheidene opslagsystemen. Onze meerwaarde komt het beste tot uiting bij vraagstukken waar efficiëntie, veiligheid en vakmanschap samenkomen. Met onze expertise vertalen wij complexe vraagstukken naar praktische oplossingen om werkprocessen te verbeteren.

Daarnaast bedienen wij ook de kleinere ondernemer via onze webshop. Snel en gemakkelijk standaard maten palletstellingen of grootvakstellingen bestellen is in onze webshop zo gebeurd!

 

Betrouwbaar door certificering en opleiding

Kwaliteit zit in producten, maar ook zeker in de installatie van opslagsystemen. Als magazijninrichter dragen wij de verantwoording om een veilige werkomgeving te realiseren, waar efficiënte en veilige productie gedraaid kan worden. Om 100% veiligheid te garanderen, zijn al onze monteurs opgeleid en voorzien van de juiste certificeringen en diploma’s.

Met ons uitgebreide assortiment van kwalitatief hoogwaardige transport- en opslagsystemen realiseren wij oplossingen, volledig conform gestelde normeringen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een magazijninrichting die de werkprocessen optimaliseert, maar ook van een inrichting die de werkplek veilig maakt en langdurig meegaat.

Allesbehalve standaard

Door onze specialistische kennis kunnen wij oplossingen realiseren om de huidige inrichting te complementeren of een geheel nieuwe infrastructuur op te zetten. De combinatie van kennis van de markt en onze kennis over transport- en opslagsystemen zorgt ervoor dat wij een afgestemde inrichting kunnen garanderen, die productieactiviteiten vergemakkelijken. Eerlijkheid staat in het advies altijd centraal voorafgaand aan en tijdens projecten.

Wat zeggen klanten over MeerMagazijn

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ons advies– en implementatietraject? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op
Onze merken en certificeringen