Over ons

Door de continue doorstroom van goederen in een opslagplaats is een efficiënte en betrouwbare infrastructuur essentieel. Als totaalaanbieder en –inrichter van grote magazijnen, productiecentra en warehouses, helpen wij u met het realiseren van een betrouwbare workflow in uw magazijn.

Dit doen wij sinds 1980, met een vast team van specialisten waar alle disciplines samenkomen. Van uitgebreid en inzichtelijk advies met 3D-tekeningen en productie naar CE-normering , tot deskundige veiligheidsinspecties na projectafronding. Ons team zal u gedurende het gehele traject vakkundig begeleiden.

Specialist in complexe magazijninrichtingen

Als magazijninrichter zijn wij gespecialiseerd in grote projecten met complexe inrichtingen, zoals verdiepingsvloeren, pallet shuttlesystemen en combinaties van verscheidene opslagsystemen. Onze meerwaarde komt het beste tot uiting bij vraagstukken waar efficiëntie, veiligheid en vakmanschap samenkomen. Met onze expertise vertalen wij complexe vraagstukken naar praktische oplossingen om uw werkprocessen te verbeteren.

Betrouwbaar door certificering

Kwaliteit zit in producten, maar ook zeker in de installatie van opslagsystemen. Als magazijninrichter dragen wij de verantwoording om een veilige werkomgeving te realiseren, waar efficiënte en veilige productie gedraaid kan worden. Om 100% veiligheid te garanderen, zijn al onze monteurs opgeleid en voorzien van de juiste certificeringen en diploma’s.

Met ons uitgebreide assortiment van kwalitatief hoogwaardige transport- en opslagsystemen realiseren wij oplossingen voor u, volledig conform gestelde normeringen. Zo bent u niet alleen verzekerd van een magazijninrichting die uw werkprocessen optimaliseert, maar ook van een inrichting die uw werkplek veilig maakt en langdurig meegaat.

Allesbehalve standaard en zoals u het wilt

Door onze specialistische kennis kunnen wij oplossingen voor u realiseren om uw huidige inrichting te complementeren of een geheel nieuwe infrastructuur op te zetten. De combinatie van uw kennis van uw markt en onze kennis over transport- en opslagsystemen zorgt ervoor dat wij een afgestemde inrichting kunnen garanderen, die uw productieactiviteiten vergemakkelijken. Eerlijkheid staat in het advies altijd centraal voorafgaand aan en tijdens projecten.

Wat zeggen klanten over MeerMagazijn

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons advies– en implementatietraject? Neem dan contact met ons op.