image description

Advies

Deskundig magazijninrichting advies

Een magazijn is meer dan een aantal stellingen. Voor de inrichting van uw magazijn met een palletstelling, grootvakstelling of legbordstelling bent u bij ons aan het goede adres. Echter, komt er bij een magazijninrichting meer kijken dan alleen het aantal staanders, liggers of vloerdelen. De inrichting moet zowel efficiënt en veilig zijn en er moet rekening gehouden worden met onder andere sectie- en liggingsbelasting.

Met meer dan 30 jaar branche ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en weten wij in elke situatie wat wel kan, maar ook wat niet kan. Voor een project komen wij de magazijnruimte inmeten. Met deze inmeting en door goed naar alle wensen te luisteren, adviseren wij graag over de meest optimale en veilige magazijnoplossing voor de opslagruimte.

Tijdens de inmeting brengen wij de gehele situatie in kaart en bespreken we de verschillende producten. Wij luisteren goed naar de wensen en vertalen deze direct naar de mogelijkheden van de magazijnruimte. Hierbij houden wij rekening met een groot aantal facetten, waaronder:

  • De benodigde ruimte voor de beoogde inrichting;
  • Toegankelijke ruimte voor intern transport, na inrichting;
  • De interne goederenstroom;
  • De veiligheid in uw beoogde magazijninrichting.

Door de beoogde inrichting kritisch tegen het licht te houden, komen we in goed overleg tot een oplossing op maat. Een magazijnoplossing waar alle betrokkenen trots op kunnen zijn.

3D-tekening

Op basis van het gesprek maken wij een doelgericht advies in de vorm van een 3D-tekening om het project visueel vorm te geven. Deze modulatie maakt het project levendig en inzichtelijk. Wij maken 3D-tekeningen, omdat deze makkelijk te lezen zijn, ook voor mensen zonder technische kennis. Zo weet je precies waar je aan begint en wat je kunt verwachten van ons.

Lees meer over 3D-tekenen

Meer advies?

Meer weten over onze werkwijze of wil je een compleet advies over het inrichten van je magazijn? Wil je graag kennismaken met het VR-concept? Neem dan contact op. Wij denken graag mee voor een oplossing op maat.

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Neem contact met ons op
Onze merken en certificeringen