MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Veelzijdig

Maatwerk

Praktisch

Details

Specialisme

Magazijninrichting advies

Een magazijn is meer dan een aantal stellingen. Bij een magazijninrichting komt meer kijken dan alleen het aantal staanders, liggers of vloerdelen. De inrichting moet zowel efficiënt en veilig zijn en er moet rekening gehouden worden met onder andere sectie- en liggingsbelasting.

Met meer dan 30 jaar branche ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en weten wij in elke situatie wat wel kan, maar ook wat niet kan. Voor een project komen wij uw magazijnruimte inmeten. Met deze inmeting en door goed naar uw wensen te luisteren, adviseren wij u graag over de meest optimale en veilige magazijnoplossing voor uw ruimte.

Deskundig magazijninrichting advies

Tijdens de inmeting brengen wij de gehele situatie in kaart en bespreken we de verschillende producten. Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze direct naar de mogelijkheden van uw magazijnruimte. Hierbij houden wij rekening met een groot aantal facetten, waaronder:

  • de benodigde ruimte voor de beoogde inrichting;
  • toegankelijke ruimte voor intern transport, na inrichting;
  • uw interne goederenstroom;
  • de veiligheid in uw beoogde magazijninrichting.


Door uw beoogde inrichting kritisch tegen het licht te houden, komen we in goed overleg tot een oplossing op maat. Een magazijnoplossing waar alle betrokkenen trots op kunnen zijn.

3D-modulatie voor doelgericht magazijninrichting advies

Op basis van dit gesprek maken wij een doelgericht advies in de vorm van een 3D-tekening om het project visueel vorm te geven. Deze modulatie maakt het voor u levendig en inzichtelijk. Wij maken 3D-tekeningen, omdat deze makkelijk te lezen zijn, ook voor mensen zonder technische kennis. Zo weet u precies waar u aan begint en wat u kunt verwachten van ons.

Voorbeeld van een 3D-modulatie:

Voorbeeld 3D-modulatie

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met ons. Wij staan u graag te woord en denken met u mee naar een oplossing op maat. Het contact en de 3D-modulaties zijn uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.