image description

Magazijninrichting advies

Deskundig magazijninrichting advies

Bij ons kun je terecht voor de inrichting van je magazijn, of het nu gaat om een palletstelling, grootvakstelling, legbordstelling, een verdiepingsvloer of andere magazijnstellingen. Een goede magazijninrichting gaat verder dan alleen materiaal; het moet efficiënt, veilig en conform belastingsnormen zijn. Om dit te kunnen waarborgen hebben we met MeerMagazijn een vierstappenplan ontwikkeld. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hieronder.

Hoe werkt MeerMagazijn?

Magazijninrichting advies

Stap 1: Inmeten en advies

Magazijninrichting adviesMet meer dan 30 jaar branche ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en weten wij in elke situatie wat wel kan, maar ook wat niet kan. Voor een project gaan wij eerst met de klant in gesprek. Door goed naar alle wensen te luisteren krijgen wij een beeld van de situatie. Daarna komen wij de magazijnruimte inmeten.

Tijdens de inmeting brengen wij de gehele situatie verder in kaart en bespreken we de verschillende producten. De wensen van de klant vertalen wij direct naar de mogelijkheden van de magazijnruimte. Hierbij houden wij rekening met een groot aantal facetten, waaronder:

  • De benodigde ruimte voor de beoogde inrichting;
  • Toegankelijke ruimte voor intern transport, na inrichting;
  • De interne goederenstroom;
  • De veiligheid in uw beoogde magazijninrichting.
  • Het budget van de klant

Door de beoogde inrichting kritisch tegen het licht te houden, komen we in goed overleg tot een advies op maat.

Stap 2: 3D-tekening

Magazijninrichting adviesOp basis van de inmeting en het advies geven wij het project een ‘gezicht’ in de vorm van een offerte met een 3D-tekening. Deze tekening maakt het project levendig en inzichtelijk. Wij werken met 3D-tekeningen, omdat deze makkelijk te lezen zijn, ook voor mensen zonder technische kennis. Zo weet je precies waar je aan begint en wat je kunt verwachten van ons.

Lees meer over 3D-tekenen

 Stap 3: Realisatie

Magazijninrichting adviesZodra de offerte voor akkoord is gegeven plannen wij het project in. We houden zoveel mogelijk rekening met de situatie van de klant. Onze monteurs beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast worden de monteurs continu getraind op de nieuwste veiligheidsnormen. Met de optimale zorg die aan de montage wordt besteed, garanderen wij een eindresultaat dat geheel overeenkomt met de 3D tekening.

Stap 4: Veiligheid

Magazijninrichting adviesNa oplevering van het project inspecteert een gekwalificeerde veiligheidskundige het magazijn op veiligheid. Ongeacht merk of fabrikant kan hij alle stellingen beoordelen. Hij werkt volgens de huidige normen en na inspectie ontvang je een rapport voor veilig gebruik van de stellingen en vloeren.

 

Meer informatie

Meer weten over onze werkwijze of wil je een compleet magazijninrichting advies? Wil je graag kennismaken met het VR-concept? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan voor je klaar met een deskundig magazijninrichting advies Wij denken graag met je mee voor een oplossing op  maat. Telefoonnummer 0172-40 40 31

Neem contact met ons op

Plan een adviesgesprek in
Onze merken en certificeringen