image description

Inkoop en inruil

Inkoop en inruil, verkoop je gebruikte magazijnstelling

Wist je dat MeerMagazijn ook je oude magazijnstellingen, zoals palletstellingen of verdiepingsvloer opkoopt en demonteert?

Ben je je huidige magazijninrichting aan het vervangen met nieuwe magazijnstellingen? Heb je dan al nagedacht over wat je met je oude magazijnstellingen gaat doen? Bij MeerMagazijn kopen we gebruikte magazijnstellingen in, zoals gebruikte verdiepingsvloeren en gebruikte palletstellingen.

Wat het oplevert

Je gebruikte magazijninrichting levert misschien meer op dan je denkt en veel ondernemers zijn aangenaam verrast dat hun gebruikte magazijninrichting meer waard is dan ze zouden verwachten. Het laten opkopen van je oude stellingen levert namelijk een aanzienlijk hogere prijs op dan het afstorten naar het oud ijzer. De gebruikte magazijninrichting kan bovendien gedemonteerd worden op het moment dat het voor jou het beste uitkomt zodat de werkprocessen van je bedrijf gewoon door kunnen lopen.

Gebruikte magazijnstellingen verkopen of inruilen

Bij MeerMagazijn kun je gebruikte magazijnstelling verkopen of inruilen of kopen. Voor de verkoop van een gebruikte grootvakstelling of legbordstelling kun je helaas niet bij ons terecht. Bij het verkopen van gebruikte magazijnstellingen taxeren wij de waarde van de gebruikte stellingen die wij vervolgens na wederzijds akkoord van je opkopen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw gebruikte magazijnstellingen in te ruilen voor een nieuwe magazijninrichting. In dit geval nemen wij de waarde van de gebruikte magazijnstellingen mee in de offerte voor de nieuwe magazijninrichting. Lees hier over de voordelen van gebruikte stellingen en wat we momenteel op voorraad hebben.

Welke magazijnstellingen te verkopen?

Heb je een magazijn stelling te koop of ben je geïnteresseerd in het verkopen of inruilen van gebruikte stellingen, dan kan je contact met ons opnemen via de mail. Om een realistische en vakkundige taxatie te kunnen maken, vragen wij om onderstaande informatie, inclusief foto’s van de magazijnstellingen die gebruikt zijn naar ons te sturen. Je kunt deze informatie verzenden naar bm@meermagazijn.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Type magazijnstelling Minimale hoeveelheid Benodigde informatie
Palletstelling +/- 100 staanders en 400 liggers
  • Aantal staanders en liggers
  • Staander afmeting
  • Hoogte en diepte
  • Ligger afmeting
  • Lengte
Verdiepingsvloer Vanaf 1.000m2
  • Lengte en breedte
  • Hoogte boven- en onderzijde vloer
  • Stramien maat – afstand van kolom tot kolom
  • Draagvermogen per m2 (indien bekend)

 

Vragen over inkoop- en inruilservice

Heb je eerst nog vragen over onze inkoop- en inruilservice of heb je magazijnstellingen gebruikt die je wilt inruilen, of wil je een gebruikte magazijnstelling kopen? Dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op deze manier denken wij graag met je mee naar een oplossing op maat.

Tag: magazijnstellingen gebruikt, gebruikte magazijnstelling, magazijnstelling kopen, magazijn stelling te koop, tweedehands palletstelling, tweedehands verdiepingsvloer

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Contact
Onze merken en certificeringen