Inkoop en inruil, verkoop uw gebruikte magazijnstelling

Wist u dat MeerMagazijn ook uw oude palletstellingen of verdiepingsvloer opkoopt en demonteert?

Bent u uw huidige magazijninrichting aan het vervangen met nieuwe magazijnstellingen? Heeft u dan al nagedacht over wat u met uw oude magazijnstellingen gaat doen? Bij MeerMagazijn kopen we gebruikte magazijnstellingen in. Uw gebruikte magazijninrichting levert misschien meer op dan u denkt. Veel ondernemers zijn aangenaam verrast dat hun gebruikte magazijninrichting meer waard is dan ze zouden verwachten. Het laten opkopen van uw oude magazijnstellingen levert namelijk een aanzienlijk hogere prijs op dan het afstorten naar het oud ijzer. De gebruikte magazijninrichting kan bovendien gedemonteerd worden op het moment dat het voor u het beste uitkomt.

Gebruikte magazijnstellingen verkopen of inruilen

Bij MeerMagazijn kunt uw gebruikte magazijnstelling verkopen of inruilen. Bij het verkopen van uw gebruikte magazijnstellingen taxeren wij de waarde van de gebruikte stellingen, die wij vervolgens na wederzijds akkoord van u opkopen. U kunt er ook voor kiezen om uw gebruikte magazijnstellingen in te ruilen voor een nieuwe magazijninrichting. In dit geval nemen wij de waarde van de gebruikte magazijnstellingen mee in de offerte voor uw nieuwe magazijninrichting. Bekijk hier wat we momenteel op voorraad hebben.

Welke magazijnstellingen te verkopen?

Heeft u een magazijn stelling te koop of bent u geïnteresseerd in het verkopen of inruilen van uw gebruikte magazijnstellingen, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail. Om een realistische en vakkundige taxatie te kunnen maken, vragen wij om onderstaande informatie, inclusief foto’s van de magazijnstellingen die gebruikt zijn naar ons te sturen. U kunt deze informatie verzenden naar bm@meermagazijn.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Type magazijnstelling Minimale hoeveelheid Benodigde informatie
Palletstelling +/- 100 staanders en 400 liggers
  • Aantal staanders en liggers
  • Staander afmeting
  • Hoogte en diepte
  • Ligger afmeting
  • Lengte
Verdiepingsvloer Vanaf 1.000m2
  • Lengte en breedte
  • Hoogte boven- en onderzijde vloer
  • Stramien maat – afstand van kolom tot kolom
  • Draagvermogen per m2 (indien bekend)

 

 

Vragen over inkoop- en inruilservice

Heeft u eerst nog vragen over onze inkoop- en inruilservice of  heeft u magazijnstellingen gebruikt die u wilt inruilen, of wilt u een gebruikte magazijnstelling kopen? Dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op deze manier denken wij graag met u mee naar een oplossing op maat.

Tag: magazijnstellingen gebruikt, gebruikte magazijnstelling, magazijnstelling kopen, magazijn stelling te koop