image description

Achtergrond

Met ruim 35 jaar ervaring helpen wij onze klanten met grote, complexe projecten. Door mee te groeien met de markt zijn wij gespecialiseerd in state-of-the-art oplossingen.

Benieuwd naar onze historie? Wij nemen je graag mee langs de geschiedenis van onze organisatie. Van J.G. van der Meer kassenbouw in 1982 tot MeerMagazijn B.V. zoals je het nu kent.

 • 1982

  In 1982 werd J.G. van der Meer kassenbouw opgericht door Jan van der Meer. Een bedrijf voor de bouw, sloop en verkoop van kassen.

 • 1988

  JG van der Meer kassenbouw is in1986 omgezet naar J.G. van der Meer Magazijninrichting. De activiteiten breidden uit met montage van magazijnstellingen en tussenvloeren. Omstreeks 1990 startte de handel in magazijnstellingen en werd de levering en montage van verdiepingsvloeren toegevoegd.

 • 2005

  Van der Meer Magazijninrichtingen werd in 2000 uitgebreid met een eigen constructieafdeling en de productie van tussenvloeren. En met succes, want vandaag de dag bouwt MeerMagazijn 30.000 m2 vloer per jaar.

 • 2012

  In 2009 hebben Niels en Berry van der Meer het bedrijf van hun vader overgenomen. De bedrijfsnaam is toen omgezet naar MeerMagazijn B.V. Drie jaar later in 2012 is MeerMagazijn B.V. verhuisd naar de Engelandlaan 6 in Hazerswoude-Dorp.

 • 2017

  Tot op heden is MeerMagazijn B.V. hier gevestigd. Alle activiteiten vinden plaats onder één dak: het kantoor, de productieafdeling met spuitcabine, een enorme opslagcapaciteit van 2.500 m² met een ruime voorraad nieuwe en gebruikte palletstellingen én altijd meer dan 1.000 m² voorraad aan verdiepingsvloeren..

 • 2023

  Realisatie nieuw interieur MeerMagazijn in Hazerswoude Dorp. Doordat we als bedrijf de laatste jaren zijn gegroeid naar een waardige speler op de magazijninrichtingsmarkt was het noodzakelijk om het interieur aan te passen aan die ontwikkeling. “De ruimte in met meer magazijn’

MeerMagazijn bestaat uit een team van ervaren medewerkers

Bekijk hier ons team
Onze merken en certificeringen