NIEUW! Brochure ‘De ruimte in met MeerMagazijn’ is nu beschikbaar

We zijn verheugd te melden dat onze nieuwste brochure “De ruimte in met MeerMagazijn” nu beschikbaar is. In “De ruimte in met MeerMagazijn” nemen we je mee in de wereld van moderne magazijninrichting. Of je nu een klein magazijn hebt of een groot distributiecentrum, ons doel is om jou als klant te helpen om elke vierkante meter van je opslagruimte volledig te benutten. In de brochure ontdek je welke oplossingen het beste passen bij jouw bedrijf en hoe MeerMagazijn je hierbij kan ondersteunen.
NIEUW! Brochure ‘De ruimte in met MeerMagazijn’ is nu beschikbaarNIEUW! Brochure ‘De ruimte in met MeerMagazijn’ is nu beschikbaar
NIEUW! Brochure ‘De ruimte in met MeerMagazijn’ is nu beschikbaar

Ga mee op ruimtereis

Met onze nieuwste brochure “De ruimte in met MeerMagazijn”, nemen we je mee op ruimtereis. Deze catalogus is jouw ticket naar een universum vol vernieuwende oplossingen om je magazijn in te richten. Klaar voor de lancering? Blader door onze brochure en zie hoe we samen de grenzen van de ruimte opzoeken.

Bekijk online of vraag de papieren versie aan

Het beste nieuws? Je kunt de brochure DIRECT ONLINE BEKIJKEN. Maar als je liever vanaf papier leest, dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt ook een PAPIEREN VERSIE AANVRAGEN. Op die manier kies je zelf hoe je onze nieuwste inzichten en oplossingen wilt ontdekken.

NIEUW! Brochure ‘De ruimte in met MeerMagazijn’ is nu beschikbaar

Liever direct advies?

Wil je direct stellingen bestellen of wil je advies over het inrichten van je magazijn? Neem dan vandaag nog contact op met MeerMagazijn en zet de stap naar een efficiënt ingericht magazijn! Telefoonnummer 0172- 40 40 31 of mail naar info@meermagazijn.nl. Standaardstellingen in onze webshop bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Lees ook:
Maximaliseer je opslagruimte met een verdiepingsvloer
Zo win je met een goed georganiseerde magazijninrichting

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen