image description

Lease mogelijkheden

Een magazijninrichting leasen tegen scherpe tarieven

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de aanschaf van een nieuwe magazijninrichting ongelegen komt. Je kunt bijvoorbeeld een beperkt budget hebben of twijfelen tussen meerdere investeringen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een nieuwe magazijninrichting te leasen. Zo hoeft er niet direct een grote investering gedaan te worden, maar kan er een nieuwe magazijninrichting gefinancierd worden tegen een vast maandbedrag. Ook gebruikt materieel leasen behoort tot de mogelijkheden. Lees meer over hoe dit in zijn werk gaat en ontdek welke voordelen deze financieringsconstructie heeft.

Aantrekkelijke leaseovereenkomst

Wij werken hiervoor samen met een gerenommeerde lease- en verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in landbouw-, grondverzet- en transportmateriaal. Wanneer er gekozen wordt voor een nieuwe magazijninrichting dan kunnen wij in samenwerking met hen een aantrekkelijke leaseovereenkomst aanbieden. Deze leaseovereenkomst wordt opgesteld vanuit heldere voorwaarden, waarbij  je zelf de looptijd van het contract kunt bepalen met een duur tussen de 2 en 7 jaar. Ook de lease opties kunnen zelf bepaald worden.

De voordelen van leasen via MeerMagazijn

Het leasen van een magazijninrichting is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 50.000. Bij het afsluiten van de leaseovereenkomst houden wij als enige magazijninrichter rekening met een eventuele toekomstige (hoge) restwaarde van het magazijn. Zo kunnen wij een scherpe leaseprijs aanbieden. De financiering wordt afgesloten alleen op basis van de werkelijke afschrijvingskosten van de stellingen. Er hoeft dus niet onnodig betaald worden voor randzaken. Dit maakt het leasen van stellingen zowel fiscaal als financieel erg aantrekkelijk. Aan het einde van de vooraf afgestemde leaseperiode zijn er meerdere mogelijkheden. Wij kunnen hierover advies geven.

De voordelen van leasen in het kort:

  • Altijd vaste maandlasten
  • Fiscaal aantrekkelijke financieringsconstructie
  • Scherpe tarieven dankzij een eventuele (hoge) restwaarde
  • Handig bij behoefte aan tijdelijke opslagsystemen
  • Magazijninrichting mogelijk vanaf € 50.000,-
  • Ook gebruikte materialen zijn te financieren
  • Bij financial lease van materieel bent u direct eigenaar
  • Gemakkelijk en snel geregeld via MeerMagazijn

Door de beoogde inrichting kritisch tegen het licht te houden, komen we in goed overleg tot een oplossing op maat. Een magazijnoplossing waar alle betrokkenen trots op kunnen zijn.

Meer weten over het leasen van een magazijninrichting?

De mogelijkheid om een nieuwe magazijninrichting te leasen is afhankelijk van de acceptatie van de leaseaanvraag door de leasemaatschappij. Dit gebeurt op basis van inzage van de financiële positie van de onderneming en op basis van de lease opties die gekozen worden. Gebruikt materieel leasen behoort ook tot de mogelijkheden. Meer weten over financiering van een magazijninrichting? Neem dan contact met ons op via 0172-404031

Tag: financial lease materieel

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Neem contact met ons op
Onze merken en certificeringen