image description

Missie & Visie

Missie & visie

MeerMagazijn is een echt familiebedrijf, met een rijke historie binnen de wereld van magazijninrichting. Waar in eerste instantie het bedrijf is opgestart door vader Jan van der Meer, toen nog onder de naam Van der Meer Magazijninrichtingen, zijn het nu broers Niels en Berry van der Meer die het MeerMagazijn team begeleiden.

“Als broers en compagnons bieden wij samen met een team van ervaren medewerkers de meest optimale oplossing voor magazijninrichting. Ons motto? Wij zijn pas écht tevreden, als de klant écht tevreden is.”

Waar staan we voor?

Wij vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn en een sociale rol te dragen. Vanuit deze gedachte investeren wij veel in onze mensen en techniek. Als lokaal partner staan wij voor onze mensen, investeren wij in hen en proberen wij hen zoveel mogelijk een verantwoordelijkheidsgevoel te geven. Met deze investeringen sturen wij op de talenten van onze mensen en geven we hen de mogelijkheid om door te groeien. Wij geloven dat dit zich uitbetaalt in een goede werksfeer en hogere kwaliteit service. Naar onze mensen én naar jou.

Waar gaan we voor?

Als totaalinrichter willen wij goede zorg dragen voor onze klanten. Zoals ons motto al aangeeft, vinden wij het belangrijk dat alle betrokkenen blij zijn met het eindresultaat. De combinatie van onze ervaring en branchekennis enerzijds en certificeringen anderzijds stelt ons in staat om projecten binnen de vastgestelde tijd en het budget af te ronden.

Zijn de gewenste producten geleverd en is het project afgerond? Dan zal er voor oplevering altijd nog een deskundige magazijninspectie plaatsvinden. Zo garanderen wij met de volle 100% een hoge kwaliteit van onze producten en diensten. Met een jaarlijkse na-inspectie blijven wij betrokken bij het project, waardoor we samen zorgen dat je magazijn altijd aan gestelde normeringen voldoet.

Het is dan ook niet voor niks dat ruim 80% van onze klanten uit uitbouw en klantambassadeursschap bestaat.

Waar ligt onze specialisatie?

In principe kunnen wij alles op het gebied van magazijninrichtingen voor u realiseren. Van borgpennen tot stellingen. Echter, door onze certificeringen zijn wij vooral gespecialiseerd in een volledige magazijninrichting. Van statische opslagsystemen tot veiligheidsinspecties.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen altijd vrijblijvend een kop koffie drinken en kijken óf en wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Wil je graag meer weten over MeerMagazijn? Neem dan contact met ons op.

Niels & Berry van der Meer, directie MeerMagazijn

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op
Onze merken en certificeringen