MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Lease mogelijkheden


Uw magazijninrichting leasen tegen scherpe tarieven

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de aanschaf van een nieuwe magazijninrichting ongelegen komt. U kunt bijvoorbeeld een beperkt budget hebben of twijfelen tussen meerdere investeringen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe magazijninrichting te leasen. Zo hoeft u niet direct een grote investering te doen, maar kunt u een nieuwe magazijninrichting financieren tegen een vast maandbedrag. Lees meer over hoe dit in zijn werk gaat en ontdek welke voordelen deze financieringsconstructie heeft voor u.

Aantrekkelijke leaseovereenkomst

Wij werken hiervoor samen met een gerenommeerde lease- en verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in landbouw-, grondverzet- en transportmateriaal. Wanneer u kiest voor een nieuwe magazijninrichting kunnen wij u in samenwerking met hen een aantrekkelijke leaseovereenkomst aanbieden. Deze leaseovereenkomst wordt opgesteld vanuit heldere voorwaarden, waarbij u zelf de looptijd van het contract kunt bepalen met een duur tussen de 2 en 7 jaar.

De voordelen van leasen via MeerMagazijn

Het leasen van een magazijninrichting is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 10.000. Bij het afsluiten van de leaseovereenkomst houden wij als enige magazijninrichter rekening met een eventuele toekomstige (hoge) restwaarde van uw magazijn. Zo kunnen wij u een scherpe leaseprijs aanbieden. U sluit hierdoor een financiering alleen op basis van de werkelijke afschrijvingskosten van de stellingen en betaalt u niet onnodig voor randzaken. Dit maakt het leasen van stellingen zowel fiscaal als financieel erg aantrekkelijk. Aan het einde van de vooraf afgestemde leaseperiode zijn er meerdere mogelijkheden. Wij kunnen u hierover adviseren.

Uw voordelen in het kort:

  • Altijd vaste maandlasten
  • Fiscaal aantrekkelijke financieringsconstructie
  • Scherpe tarieven dankzij een eventuele (hoge) restwaarde
  • Handig bij behoefte aan tijdelijke opslagsystemen
  • Magazijninrichting mogelijk vanaf € 10.000,-
  • Ook gebruikte materialen zijn te financieren
  • Gemakkelijk en snel geregeld via MeerMagazijn

Wilt u meer weten over het leasen van een magazijninrichting?

De mogelijkheid om uw nieuwe magazijninrichting te leasen is afhankelijk van de acceptatie van uw leaseaanvraag door de leasemaatschappij. Dit gebeurt op basis van inzage van de financiële positie van uw onderneming. Wilt u meer weten over deze financiering van uw magazijninrichting? Neem dan contact met ons op via 0172-404031.