AR racking

MeerMagazijn: uw officiële AR leverancier

MeerMagazijn is er trots op om leverancier te zijn van hoogwaardige stellingen van het merk AR Racking. AR is een Spaanse fabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, berekenen en installeren van industriële  opslagsystemen voor zware ladingen, die voldoen aan de strengste Europese normen. AR Racking produceert industriële opslagoplossingen op internationaal niveau en groeit snel, met grote projecten over de hele wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan hoogwaardige oplossingen voor deze markt. Dit is het resultaat van constante technologische ontwikkeling en een volledig geautomatiseerd productieproces. 

100% Geautomatiseerd productieproces

AR heeft een productiecentrum van 35.000 m2 in Tudela, Navarra. Deze fabriek beschikt over geavanceerde technologie met volledig geautomatiseerde processen, bestuurd en beheerd via een ultramodern computersysteem. Naast de hoog opgeleide medewerkers is het gehele productieproces uitgerust met ultramoderne apparatuur: 

  • Profielrolvormmachines met een nauwkeurig snijproces en lasermeting
  • Lasapparatuur
  • Geautomatiseerde verf- en verpakkingsprocessen.

Hoe ziet het productiecentrum eruit?

Samenwerkingsproject AR lab klaslokaal

AR Racking is een samenwerking aangegaan met de universiteit van Mondragon. Deze universiteit staat bekend om zijn uitgesproken en innovatieve technieken. Binnen deze universiteit is het AR laboratorium gevestigd. Het ontwerpen en testen van de hoogwaardige stalen rekken gebeurt in dit laboratorium.

State-of-the-art testbank

Het AR Lab-klaslokaal is gericht op de ontwikkeling van prototypemachines en heeft een experimenteel karakter. De testbank van AR Lab bevat verschillende testgebieden voor stutten, connectoren, rekken en balken met een maximale capaciteit van 80 ton. Momenteel lopen er al een aantal tests en verwacht wordt dat binnenkort het testen wordt uitgebreid.

Neem hier een kijkje in het lab!