Aad Putters (Bever Nederland): ”We zijn blij met de samenwerking”

Bever, de grootste outdoor winkel van Nederland is een klant waarbij er een prachtig voorbeeld van maatwerk is gerealiseerd. Door de groei van Bever ontstond er een dringende vraag naar extra magazijnruimte. Er moest een creatieve oplossing bedacht worden om meer ruimte te creëren op hetzelfde aantal vierkante meters. Hiervoor is MeerMagazijn ingeschakeld.”

Uiteindelijk klopte Bever dus aan bij MeerMagazijn voor de plaatsing van twee extra verdiepingsvloeren in het huidige magazijn. Een prachtige opdracht waarbij een hoop maatwerk komt kijken. Tijdens deze opdracht moest er namelijk rekening gehouden worden met het draagvermogen van de vloer, maar ook met loopruimte en workflow.

Flexibel plannen en samenwerken

De grootste uitdaging was toch wel het feit dat er twee verdiepingsvloeren moesten komen in het huidige pand zonder dat de dagelijkse workflow hier last van ondervond. Dankzij een flexibele planning en goede samenwerking tussen beide partijen heeft Bever geen last gehad van het installeren van de extra vloeren. Hierdoor konden de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan. Ondanks deze extra uitdaging is het MeerMagazijn gelukt alles op tijd te realiseren.

Aad Putters (Bever Nederland): ”We zijn blij met de samenwerking”

“We zijn blij met de samenwerking”

Aad Putters, Logistiek Manager”

 

Maatwerk installatie

Uniek is ook het plaatsen van 2 verdiepingsvloeren los van het huidige pand. De realisatie hiervan getuigd van een specialistische aanpak en vergt natuurlijk genoeg verbreiding. Zo is er bijvoorbeeld eerst een toetsing gedaan naar de kolomdruk afdracht naar de bestaande betonnen vloer. Dit omdat de kolomdruk van twee vloeren nogal snel kan oplopen.

Certificering volgens CE-1090

Het plaatsen van zo’n verdiepingsvloer is geen opdracht die iedere installateur zomaar mag uitvoeren, hier zijn certificeringen voor nodig. MeerMagazijn heeft gekwalificeerd personeel wat onder andere over het CE-1090 certificaat beschikt. Dit certificaat stelt ons in staat stalen dragende constructies te bouwen.

De certificering van ons personeel zorgt er ook voor dat MeerMagazijn een dergelijk project volledig in eigen beheer kan nemen. Ook zijn alle materialen die gebruikt worden traceerbaar en garanderen we een goede afwikkeling van het project. Bijkomende extra is de nazorg, waar we jaarlijks langskomen om de meerwaarde van de constructie te kunnen garanderen,

Al met al een prachtig project waar MeerMagazijn zijn expertise tentoon heeft kunnen spreiden. Het eindresultaat; een tevreden opdrachtgever en twee extra verdiepingsvloeren wat zorgt voor meer ruimte. Bever kan voorlopig weer verder groeien. En mocht er in de toekomst meer ruimte nodig zijn dan weten ze MeerMagazijn te vinden. Benieuwd naar de ervaring van Aad Puttters, manager bij Bever, over de samenwerking met MeerMagazijn?

Bekijk dan devideo. Vragen over de mogelijkheden bij u? Neem dan contact met ons op.

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, veiligheid

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen