image description

Palletstelling accesoires

Pallet racking accessoires

Maak je gebruik van kleinere pallets dan de standaardmaat Europallets (80 x 120 cm) of gebruik je helemaal geen pallets voor opslag? Wil je de pallet stelling beschermen tegen schade, of wil je de bestaande palletstelling uitbreiden met een extra liggerniveau of een extra sectie? Laat ons dan helpen met onze pallet racking accessoires. Maak je pallet stelling, ook wel pallet racking genoemd, compleet met één van onze accessoires.

Pallet racking accessoires kopen

Koop in onze  webshop palletstelling accessoires.

Meer informatie

Meer weten over onze accesoires? Neem dan contact met ons op.

Tag: pallet racking accessoires

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen