Pallet racking accessoires

Palletstelling accessoires

Pallet racking accessoires

Er zijn verschillende palletstelling accessoires (pallet racking accessoires) beschikbaar die kunnen worden gebruikt om de functionaliteit en efficiëntie van palletstellingen te verbeteren.  Maak je pallet stelling, ook wel pallet racking genoemd, compleet met één van onze pallet racking accessoires.

 • Palletstelling stijlbeschermers: Dit zijn beschermende accessoires die om de staander van de palletstelling wordt geplaatst om deze te beschermen tegen aanrijdingen van heftrucks of andere voertuigen.
 • Palletstelling aanrijbeveiligingen: Dit is een laag rek dat de gehele stelling beschermt tegen aanrijden.
 • Liggers: Liggers zijn horizontale balken die aan de verticale frames van de palletstellingen worden bevestigd en waarop de pallets rusten. Er zijn verschillende soorten liggers beschikbaar, zoals stalen liggers of houten liggers, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en capaciteiten.
 • Doorvalbeveiliging: Dit zijn veiligheidsaccessoires die aan de achterkant van de palletstellingen worden bevestigd om te voorkomen dat items van de achterkant van de stelling vallen.
 • Legborden: Dit zijn extra planken die bovenop de liggers van de palletstellingen kunnen worden geplaatst om kleinere items op te slaan.

Al deze accessoires kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker en zijn beschikbaar in verschillende maten, configuraties en materialen.

Pallet racking accessoires kopen

Koop in onze webshop palletstelling accessoires. Niet gevonden wat je zocht? Of zoek je maatwerk? Bel of mail ons. Dan stellen wij een offerte op maat op.

Meer informatie

Meer weten over onze accessoires? Neem dan contact met ons op.

Tag: pallet racking accessoires

Veelgestelde vragen

 1. Hoe pallet racking accessoires snel uit elkaar halen?

  Het snel uit elkaar halen van pallet racking accessoires kan afhankelijk zijn van het type accessoire en hoe het is bevestigd aan een pallet rack. Enkele algemene stappen die je kunt volgen:

  1. Zorg ervoor dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt om de accessoires los te maken. Dit kan een hamer, een schroevendraaier, een inbussleutel of een ander specifiek gereedschap zijn.
  2. Maak het schap leeg waar het accessoire aan bevestigd is. Dit is belangrijk om de veiligheid te waarborgen en schade aan de producten te voorkomen.
  3. Verwijder indien mogelijk eerst alle bevestigingsmiddelen waarmee het accessoire aan de palletstelling of grootvakstelling is bevestigd. Dit kunnen schroeven, bouten, klemmen of andere bevestigingsmiddelen zijn. Gebruik het juiste gereedschap om deze los te maken.

  Houd er rekening mee dat het demonteren van pallet racking accessoires specifieke vaardigheden vereist en dat het belangrijk is om de veiligheidsvoorschriften te volgen om letsel of schade te voorkomen. Het kan raadzaam zijn om professionele hulp in te schakelen als je niet zeker weet hoe je veilig en efficiënt kunt werken.

 2. Welk budget heb je nodig voor pallet racking accessoires?

  Het budget is afhankelijk van welke type accessoire je kiest en/of nodig hebt. Er zitten kwaliteits- en doelverschillen in de producten welke wij aanbieden. Het belangrijkste is dat je het product kiest wat bij je situatie past en de veiligheid waarborgt.

 3. In welke accessoires voor palletstellingen moeten we investeren?

  Er zijn meerdere accessoires die je magazijn verbeteren en veiliger maken. Tevens biedt elke situatie ruimte voor een andere accessoire.

  Indien je de kopse kant van je stelling wilt beschermen dan adviseren wij de losse aanrijdbeveiliging van 1.2 m breed. Dit product bescherm je stellingen tegen eventueel rijschade.Indien je de staanders wilt beschermer dan adviseren wij onze kunststof stijlbeschermers. Dit product is eenvoudig te plaatsen op de voorkant van de staander (stijl) en bescherm daarbij de voorkant van je staander.

  Tevens bieden wij twee soorten legborden aan, een houten legbord en een stalen legbord. Beiden zijn een goede oplossing indien je kleinere producten in de stelling wilt plaatsen, dit product zorgt namelijk voor een ‘’gesloten’’ niveau.

 4. Moet een palletstelling verankerd worden?

  Een palletstelling moet volgens de norm binnen de stellingwereld altijd verankerd worden. Dit om de veiligheid binnen een magazijn te waarborgen. Onze stellingen worden altijd inclusief ankers geleverd.

 5. Moet ik mijn pallet racking accessoires laten keuren?

  Wanneer je je totale magazijn laat inspecteren dan worden ook de accessoires in die inspectie meegenomen. Accessoires zijn namelijk onderdeel van de veiligheid van je magazijn.

Onze merken en certificeringen