Palletstelling afmetingen

Afmetingen palletstelling

Heb je snel opslag nodig voor je producten en wil je graag palletstelling aanschaffen tegen een scherpe prijs? Wij kunnen helpen. Bij ons zijn er verschillende soorten en afmetingen palletstelling verkrijgbaar. Wij verkopen standaard palletstellingen (metalen palletrekken), direct uit voorraad , van hoge kwaliteit, duurzaam, veilig én tegen een scherpe prijs!

Een palletstelling aanschaffen, ingewikkeld? Welnee!

Een palletstelling aanschaffen lijkt ingewikkeld doordat er zoveel verschillende palletstelling afmetingen verkrijgbaar zijn maar in praktijk is het gelukkig niet zo moeilijk. Onze standaard pallet stellingen bestaan uit: •Staanders • Liggers • Borgpennen •Vloerankers. Zo wordt een palletstelling aanschaffen wel heel gemakkelijk!

Palletstelling afmetingen

Onze verschillende afmetingen palletstelling vind je op deze productpagina. Via het filter kun je aangeven welke palletstelling afmetingen je nodig hebt: hoogte (staanders), breedte (liggers). Welk draagvermogen heb je nodig of misschien weet je alleen hoeveel pallets er opgeslagen moeten worden. Geef het aan via het filter en de juiste pallet stelling wordt dan geselecteerd. Makkelijk toch?

Hoe breed is een palletstelling?
Onze palletstellingen zijn standaard 2,8 meter breed (buitenmaten). Wanneer je bijvoorbeeld drie secties koopt dan is de totale breedte 3 x 2,8 meter = 8,4 meter.
Hoe diep is een palletstelling?
Onze stellingen zijn standaard 1,1 meter diep. een Europallet past daar netjes op.
Hoeveel ruimte tussen stellingen?
De liggers in de stellingen zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je de liggers wilt inhaken. Het ligt er natuurlijk aan hoe hoog de goederen op je pallets zijn. Wanneer je meer secties koopt dan is het verstandig de stellingen aan elkaar te koppelen en er geen ruimte tussen te laten.

Of gebruik de palletstelling configurator

Ook makkelijk is het om onze palletstelling configurator te gebruiken. Wanneer je aangeeft welke hoogte en welk draagvermogen je palletstelling moet hebben dan zie je direct hoe de stelling eruit komt te zien en wat de stelling kost. What you see is what you get.

Wat kost een palletstelling?
De kosten van een palletstelling kunnen variëren van €450,- tot wel €3.000,-. Het hangt natuurlijk helemaal af van de grootte en het draagvermogen van de stelling die je kiest.

Gratis verzending

Naast dat het super makkelijk is om zelf je palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad. De door jou bestelde palletrekken (palletstellingen) kunnen wij snel bij je afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis (vanaf € 300,-)

Meer informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op

Tags: afmetingen palletstelling, palletstelling afmetingen

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen