image description

Opgeven is geen optie!

Op 1 juni 2023 nemen wij met MeerMagazijn deel aan de Alpe d’Huzes. Met één team, 9 deelnemers, gaan we lopend en fietsend de berg op (en af). Onze belangrijkste motivatie is natuurlijk om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De meesten van ons worden namelijk vroeg of laat in hun leven wel een keer met kanker geconfronteerd. Bijvoorbeeld door een familielid, een vriend, een collega of misschien heb je het zelf wel gehad.

Opgeven is geen optie

Door onderzoek hebben kankerpatiënten een grotere kans om langer te leven. Het risico om te sterven aan kanker daalt daardoor elk jaar. Maar onderzoek kost veel geld en we zijn er nog lang niet. Daarom zetten wij ons met Team MeerMagazijn in om te helpen bij het financieren van dit onderzoek want ‘opgeven is geen optie’.

Onze teamleden

Sponsor ons team

Help je ons ook mee in de strijd tegen kanker? Elk bedrag is welkom. Maar wanneer je ons vanaf € 500,- steunt dan bieden we een leuk sponsorpakket aan. Download hier het sponsorpakket.

Neem contact op met Roos van Zijderveld 0172-40 40 31 of mail: rz@meermagazijn.nl voor meer informatie over ons sponsorpakket.

Onze merken en certificeringen