Doe de test!

Wanneer je je volledige magazijn laat inrichten door MeerMagazijn dan leggen wij de gemaakte 3D-tekening aan je voor om te bepalen vanuit welk punt je je magazijn virtueel wilt bekijken. Je ontvangt daarna de 3D tekening met een QR code en een VR bril. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Doe dan hier de test.

Om  een idee te krijgen van ons VR-concept, kun je onderstaande QR codes scannen met je telefoon. Klik na het scannen op het VR brilletje linksonder op het scherm van uw telefoon en draai uw telefoon in landscape stand. U kunt dan het magazijn vanuit een aantal hoeken digitaal bekijken.

Wanneer u in aanmerking komt voor een VR-bril dan plaatst u uw telefoon na het scannen in de bril. U staat dan ‘levensecht’ in uw toekomstige magazijn!

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, 3D en VR

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen