Stel je palletstelling zelf samen

Stel je eens voor: je hebt een opslagprobleem dat snel opgelost moet worden maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen. Je zoekt via Google naar een betrouwbare leverancier van opslagproducten maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk vind je een leverancier met een mooie webshop. Eenmaal in de webshop beland kan je moeilijk een keuze maken omdat er zoveel verschillende opslagmogelijkheden worden aangeboden met weer zoveel verschillende maten.

CONFIGURATOR

Palletstelling.nl heeft daar een mooie oplossing voor gevonden. Via de configurator op de homepage van palletstelling.nl kan je eenvoudig jouw palletstelling zelf samenstellen. Je vult de lengte en hoogte en maximale belasting per pallet in. Er wordt direct een voor jou relevant resultaat getoond. Producten die niet in jouw situatie van toepassing zijn worden niet getoond. Wel zo overzichtelijk! Accessoires kan je ook nog toevoegen. Op deze manier kan je gemakkelijk zelf jouw palletstelling samenstellen. Eenvoudig toch?

GRATIS VERZENDING

Naast dat het op deze manier super makkelijk is om zelf jouw palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad dus de door jou bestelde palletstelling kunnen wij snel bij u afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis van € 300,-

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, zelf palletstelling samenstellen, palletstelling samenstellen, palletstelling configurator

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen