Stel je palletstelling zelf samen

Stel je eens voor: je hebt een opslagprobleem dat snel opgelost moet worden maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen. Je zoekt via Google naar een betrouwbare leverancier van opslagproducten maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk vind je een leverancier met een mooie webshop. Eenmaal in de webshop beland kan je moeilijk een keuze maken omdat er zoveel verschillende opslagmogelijkheden worden aangeboden met weer zoveel verschillende maten.

CONFIGURATOR

Palletstelling.nl heeft daar een mooie oplossing voor gevonden. Via de configurator op de homepage van palletstelling.nl kan je eenvoudig jouw palletstelling zelf samenstellen. Je vult de lengte en hoogte en maximale belasting per pallet in. Er wordt direct een voor jou relevant resultaat getoond. Producten die niet in jouw situatie van toepassing zijn worden niet getoond. Wel zo overzichtelijk! Accessoires kan je ook nog toevoegen. Op deze manier kan je gemakkelijk zelf jouw palletstelling samenstellen. Eenvoudig toch?

GRATIS VERZENDING

Naast dat het op deze manier super makkelijk is om zelf jouw palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad dus de door jou bestelde palletstelling kunnen wij snel bij u afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis van € 300,-

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, zelf palletstelling samenstellen, palletstelling samenstellen, palletstelling configurator

Veelgestelde vragen

  1. Wat kost het monteren van palletstelling samenstellen?

    Wanneer je via de webshop bestelt dan krijg je een deel van de stelling voorgemonteerd aangeleverd waardoor je de deze heel gemakkelijk zelf kunt monteren. Wanneer je je magazijn wilt laten inrichten door MeerMagazijn dan zijn de kosten voor het monteren van een palletstelling afhankelijk van de grootte van het project. Dit gaat op offertebasis maar wordt mede gebaseerd op het aantal rijen, aantal niveaus per stelling, type stellingen en de specificaties (hoogte, breedte, diepte, etc.) van de stellingen.

  2. Waarmee moet rekening worden gehouden voor de stabiliteit van palletstellingen?

    De stabiliteit van de stelling wordt gewaarborgd door de (verplichte) verankering. Wanneer je bij ons stelling aanschaft leveren wij er altijd ankers bij, deze dien je te gebruiken wanneer je de stelling gaat plaatsen in je magazijn. Tevens moet de vloer waarop de stelling geplaatst wordt stevig en vlak zijn. Ook moet deze in staat zijn om het gewicht van de stellingen, inclusief lading, te kunnen dragen. Als laatste moet de stelling op de juiste manier gebruikt worden. Dit betekent dat de pallets welke geplaatst worden in de stelling correct worden weggezet, dit om ongelijke belasting te vermijden.

  3. Hoe te stel je palletstelling zelf samen?

    Op onze webshop kan je middels onze configurator zelf je stelling samenstellen. In deze configurator dien je enkele gegevens in te vullen en vervolgens komen daar enkele mogelijkheden uit naar voren.

Onze merken en certificeringen