Grootvakstelling specialist

Heb je een grootvakstelling nodig? Palletstelling.nl is sinds kort ook grootvakstelling specialist. Wij hebben namelijk ons assortiment uitgebreid met grootvakstellingen. Zo kunnen wij jou nog beter helpen met het inrichten van jouw opslagruimte!

Palletstelling.nl nu ook uw grootvakstelling specialist

Ben je zelfstandig ondernemer? Werk je als logistiek coördinator in een groothandel? Of heb je in jouw privé situatie veel zware artikelen die opgeslagen moeten worden? Als grootvakstelling specialist leveren wij in alle in alle branches en situaties. Zelf een grootvakstelling samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Grootvakstelling voordelen

Wanneer je in je magazijn, werkplaats of opslaglocatie gebruik maakt van zware materialen en je wil deze op een verantwoorde manier opslaan en je maakt geen gebruik van pallets, dan kan je gebruik maken van een grootvakstelling. Palletstelling.nl levert kwalitatieve grootvakstellingen van het merk AR voor de opslag van deze (zware) materialen.

Zoals het woord het al zegt, grootvakstellingen zijn stellingen met extra grote opslagvakken. Deze vakken zijn geschikt voor opslag van zware materialen die niet op een pallet geplaatst worden. Je kunt materialen tot wel 1.000 kilo per vak opslaan. Let wel op, grootvakstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Omdat elk magazijn anders is, bieden wij grootvakstellingen in verschillende maten aan. Zo kan je zelf je grootvakstelling samenstellen. De stellingen die wij leveren zijn al voor een deel voorgemonteerd. Daardoor zijn deze makkelijk door je zelf te plaatsen. Daarnaast zijn onze grootvakstellingen scherp geprijsd omdat je online kunt bestellen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, Grootvakstelling voordelen, grootvakstelling specialist, grootvakstelling samenstellen, grootvakstelling nodig

Veelgestelde vragen

 1. Wat zijn de voordelen van een grootvakstelling?

  Grootvakstellingen zijn voor allerlei soorten magazijnen geschikt. Daarom zitten er veel voordelen aan:

  • Grootvakstellingen bieden flexibiliteit wegens een diversiteit aan afmetingen. Daarom kan zowel in de hoogte, breedte als de diepte veel aangepast worden.
  • Door het eenvoudige design en het gemiddelde draagvermogen kunnen er veel soorten producten in een grootvakstelling worden opgeslagen.

  Grootvakstellingen zijn gericht op de opslag van middelzware materialen. Een grootvakstelling is niet bedoeld voor opslag van pallets, maar is bedoeld voor grote producten en/of materialen.

 2. Wat is een grootvakstelling?

  Een grootvakstelling, ook wel een breedvakstelling genoemd, wordt ook wel gezien als een ‘’mini-palletstelling’’. Een grootvakstelling is bedoeld voor opslag van middelzware materialen. Een grootvakstelling is niet bedoeld voor opslag van pallets, maar voor opslag van grote producten en/of materialen.

 3. Waar kan ik een grootvakstelling voor gebruiken?

  Doordat een grootvakstelling in diverse afmetingen beschikbaar is, is deze stelling voor opslag van veel soorten producten, artikelen en materialen geschikt. Dit opslagsysteem biedt voor kleine materialen de oplossing, maar grotere producten kunnen ook  worden opgeslagen.

 4. Kan ik een grootvakstelling samenstellen?

  Ja, een grootvakstelling kan worden samengesteld in onze webshop. Kies eenvoudig de maat die je wilt hebben. Later kun je de stelling uitbouwen met aanbouwsecties. Staat je maat er niet tussen? Dan kunnen wij grootvakstellingen op maat voor je maken. We komen dan de opslagruimte bij je opmeten en je ontvangt op basis daarvan een offerte.

 5. Wat zijn de afmetingen van een grootvakstelling?

  Een grootvakstelling is samen te stellen. Op onze webshop bieden wij enkele mogelijkheden aan, namelijk 400 mm, 600 mm en 800 mm diep. Hierbij lengtes per vak van 1500 mm, 1850 mm en 2250 mm. De hoogtes zijn 2000 mm en 2500 mm.

Onze merken en certificeringen