image description

Grootvakstelling specialist

Heb je een grootvakstelling nodig? Palletstelling.nl is sinds kort ook grootvakstelling specialist. Wij hebben namelijk ons assortiment uitgebreid met grootvakstellingen. Zo kunnen wij jou nog beter helpen met het inrichten van jouw opslagruimte!

Palletstelling.nl nu ook uw grootvakstelling specialist

Ben je zelfstandig ondernemer? Werk je als logistiek coördinator in een groothandel? Of heb je in jouw privé situatie veel zware artikelen die opgeslagen moeten worden? Als grootvakstelling specialist leveren wij in alle in alle branches en situaties. Zelf een grootvakstelling samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Grootvakstelling voordelen

Wanneer je in je magazijn, werkplaats of opslaglocatie gebruik maakt van zware materialen en je wil deze op een verantwoorde manier opslaan en je maakt geen gebruik van pallets, dan kan je gebruik maken van een grootvakstelling. Palletstelling.nl levert kwalitatieve grootvakstellingen van het merk AR voor de opslag van deze (zware) materialen.

Zoals het woord het al zegt, grootvakstellingen zijn stellingen met extra grote opslagvakken. Deze vakken zijn geschikt voor opslag van zware materialen die niet op een pallet geplaatst worden. Je kunt materialen tot wel 1.000 kilo per vak opslaan. Let wel op, grootvakstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Omdat elk magazijn anders is, bieden wij grootvakstellingen in verschillende maten aan. Zo kan je zelf je grootvakstelling samenstellen. De stellingen die wij leveren zijn al voor een deel voorgemonteerd. Daardoor zijn deze makkelijk door je zelf te plaatsen. Daarnaast zijn onze grootvakstellingen scherp geprijsd omdat je online kunt bestellen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, Grootvakstelling voordelen, grootvakstelling specialist, grootvakstelling samenstellen, grootvakstelling nodig

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen