In dit doosje zit MeerMagazijn dan je denkt

De aanpak

Stel, je logistieke bedrijf opent een nieuw magazijn, en je wil deze laten inrichten. Dat is geen eenvoudige taak. Hoe neem je als magazijneigenaar in zo’n vroege fase de juiste beslissingen, zonder dat je het toekomstige magazijn voor je ziet? Met een VR-bril is dat probleem opgelost. Bekijk je toekomstige magazijn via deze bril en speel vooraf in op het daadwerkelijke resultaat. Lees hier meer over deze aanpak.

De voordelen

 • Compleet inzicht in de logistiek van uw toekomstige magazijn
 • Razendsnel aanpassingen doorvoeren in het ontwerp
 • Voorkom kostbare aanpassingen in een later stadium
 • Beleef het WOW! effect

Meer informatie?

Wanneer je je volledige magazijn laat inrichten door MeerMagazijn dan kom je misschien in aanmerking voor een 3-D ontwerp met VR-bril! Wil je meer informatie hierover?  Neem dan contact op met onze verkoop.

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, veiligheid

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen