Inpaktafels

In onze webshop kunnen nu ook inpaktafels besteld worden. Een inpaktafel wordt ook wel een werkbank genoemd. Een inpaktafel kan het logistieke proces in een opslagruimte compleet maken. Op een inpaktafel kunnen verschillende handelingen uitgevoerd worden, zoals het bevestigen van onderdelen of het inpakken van producten voor webshop klanten.

Door de robuuste vormgeving en het stalen frame staan de inpaktafels stabiel en zijn de inpaktafels gemakkelijk om aan te werken. Kies je voor de verrijdbare variant ( inpaktafel op wielen ) dan kan deze ook nog eens eenvoudig verplaatst worden. Dat kan handig zijn bij verandering van je assortiment. Onze zijn onze inpaktafels in alle branches inzetbaar.

Wat maakt onze inpaktafels nu zo uniek?

Het werkblad van onze houten inpaktafel magazijn (werkbank) is gemaakt van gevingerlast hardhout voorzien van een coating waardoor er geen vlekken op de het hout ontstaan. Verder zijn onze houten inpaktafels in hoogte verstelbaar. Je hoeft dus niet één hoogte te kiezen. Dit is makkelijk wanneer je met verschillende personen aan dezelfde tafel werkt.

De voordelen van onze inpaktafels (werkbanken)

 • Ze zijn in verschillende breedtes te verkrijgen.
 • Het draagvermogen is 150 kg. bij een gelijkmatig verdeelde belasting.
 • Het hardhouten werkblad is wel 33 mm. dik.
 • De voet is in hoogte verstelbaar.
 • Het draagvermogen van de knieplank is 250 kg.
 • Het werkblad van hout is gemaakt van gevingerlast hardhout en voorzien van coating waardoor er geen vlekken ontstaan.
 • De werkbank wordt in één  geheel aangeleverd (inclusief voorgemonteerde staanders).
 • Het werkblad is makkelijk schoon te maken.

Veelgestelde vragen over inpaktafels

Is een werkbank in hoogte verstelbaar?
Onze inpaktafels zijn via de stelpoot in hoogte verstelbaar. Daarom is het mogelijk om met de verschillende lichaamslengtes aan deze tafel te werken.
Welke paktafel op wielen of paktafel magazijn kiezen?
Door de verrijdbare wieltjes kun je de tafel eenvoudig verplaatsen. Dat kan handig zijn bij verandering van het assortiment of verandering van de indeling van je magazijn. Blijft je assortiment gelijk en verandert de indeling van je magazijn nauwelijks? Dan kun je kiezen voor een paktafel zonder wielen. Een inpaktafel magazijn is voor alle branches inzetbaar.
Hoeveel kost een inpaktafel?
Je kunt bij ons al een standaard tafel in de inpaktafel webshop kopen vanaf € 339,-. Deze kan later eventueel uitgebreid worden met een bovenbouw. Uiteraard kunnen wij ook tafels op maat maken. Neem daarvoor contact op met onze adviseurs.

Meer informatie

Wil je meer weten over bijvoorbeeld een inpaktafel op wielen of inpaktafel magazijn? Neem dan contact met ons op of ga naar de inpaktafel webshop.

Tags: Inpaktafel magazijn, inpaktafel webshop, inpaktafel, inpaktafel op wielen, inpaktafels

Veelgestelde vragen

 1. Wat is een inpaktafel?

  Een inpaktafel, of een werktafel is een tafel gemaakt van onze eigen stellingen welke worden gebruikt in verschillende magazijnen om verschillende taken op te verrichten zoals het inpakken van artikelen of het verwerken van producten.

 2. Waar kan ik een inpaktafel voor gebruiken?

  Onze inpaktafels kun je voor verschillende taken gebruiken zoals het inpakken van artikelen of het verwerken van producten. Je kunt een inpaktafel dus gebruiken als mobiel werkstation. Onze inpaktafels worden vaak voorzien van diverse accessoires zoals een snijmat, rolhouder en/of een weegschaal. Inpaktafels worden gebruikt in magazijnen, in distributiecentra en winkels. Door gebruik te maken van een werktafel kunnen sommige taken georganiseerder en efficiënter worden uitgevoerd.

 3. Wat voor afmetingen heeft een inpaktafel?

  In onze webshop verkopen we inpaktafels met vaste maten namelijk 1.85*1.0m en 2.25*1.0m. De (werk)hoogte van de tafel is gesteld op 0.92m. Het frame van de tafel is gesteld op 1.5m*0.80m en 1.85m*0.80m. De opzetstukken hebben (respectievelijk) de volgende afmetingen. De werktafel van 1.85*1.0m heeft een opzetstuk van 1.6*0.4m. De werktafel van 2.25*1.0m heeft een opzet stuk van 1.9*0.4m. We kunnen ook inpaktafels of werktafels op maat laten maken.

 4. Heeft een inpaktafel wielen?

  Onze webshop biedt zowel verrijdbare werktafels als niet-verrijdbare werktafels aan. Ook kunnen we verrijdbare inpaktafels of werktafels op maat maken.

 5. Hoeveel gewicht kan er op een inpaktafel?

  Onze werktafels kunnen 150 kg aan, dit bij een gelijkmatig verdeelde belasting. Het extra niveau (knieplank) onder de tafel heeft een draagvermogen van 250 kg.

Onze merken en certificeringen