image description

Inpaktafels

In onze webshop kunnen nu ook inpaktafels besteld worden. Een  inpaktafel wordt ook wel een werkbank genoemd. Een inpaktafel kan het logistieke proces in een opslagruimte compleet maken. Op een inpaktafel kunnen verschillende handelingen uitgevoerd worden, zoals het bevestigen van onderdelen of het inpakken van producten voor webshop klanten.

Door de robuuste vormgeving en het stalen frame staan de inpaktafels stabiel en zijn de inpaktafels gemakkelijk om aan te werken. Kies je voor de verrijdbare variant ( inpaktafel op wielen ) dan kan deze ook nog eens eenvoudig verplaatst worden. Dat kan handig zijn bij verandering van je assortiment. Onze zijn onze inpaktafels in alle branches inzetbaar.

Wat maakt onze inpaktafels nu zo uniek?

Het werkblad van onze houten inpaktafel magazijn (werkbank) is gemaakt van gevingerlast hardhout voorzien van een coating waardoor er geen vlekken op de het hout ontstaan. Verder zijn onze houten inpaktafels in hoogte verstelbaar. Je hoeft dus niet één hoogte te kiezen. Dit is makkelijk wanneer je met verschillende personen aan dezelfde tafel werkt.

De voordelen van onze inpaktafels (werkbanken)

 • Ze zijn in verschillende breedtes te verkrijgen.
 • Het draagvermogen is 150 kg. bij een gelijkmatig verdeelde belasting.
 • Het hardhouten werkblad is wel 33 mm. dik.
 • De voet is in hoogte verstelbaar.
 • Het draagvermogen van de knieplank is 250 kg.
 • Het werkblad van hout is gemaakt van gevingerlast hardhout en voorzien van coating waardoor er geen vlekken ontstaan.
 • De werkbank wordt in één  geheel aangeleverd (inclusief voorgemonteerde staanders).
 • Het werkblad is makkelijk schoon te maken.

Veelgestelde vragen over inpaktafels

Is een inpaktafel in hoogte verstelbaar?
Onze inpaktafels zijn via de stelpoot in hoogte verstelbaar. Daarom is het mogelijk om met de verschillende lichaamslengtes aan deze tafel te werken.
Welke paktafel op wielen of paktafel magazijn kiezen?
Door de verrijdbare wieltjes kun je de tafel eenvoudig verplaatsen. Dat kan handig zijn bij verandering van het assortiment of verandering van de indeling van je magazijn. Blijft je assortiment gelijk en verandert de indeling van je magazijn nauwelijks? Dan kun je kiezen voor een paktafel zonder wielen. Onze inpaktafels zijn voor alle branches inzetbaar.
Hoeveel kost een inpaktafel?
Je kunt bij ons al een standaard inpaktafel in de webshop kopen vanaf € 339,-. Deze kan later eventueel uitgebreid worden met een bovenbouw. Uiteraard kunnen wij ook tafels op maat maken. Neem daarvoor contact op met onze adviseurs.

Meer informatie

Wil je meer weten over bijvoorbeeld een inpaktafel op wielen of inpaktafel magazijn? Neem dan contact met ons op of ga naar de inpaktafel webshop

Tags: Inpaktafel magazijn, inpaktafel webshop, inpaktafel, inpaktafel op wielen, inpaktafels

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen