Legplank stelling

Ben je op zoek naar een legplank stelling? Ga dan voor onze legbordstelling. Een legplankstelling, ook wel legbordstelling genoemd is een type opslagsysteem dat bestaat uit rechtopstaande frames en horizontale stalen planken die op verschillende hoogtes kunnen worden geplaatst om artikelen op te slaan. Het is een veelgebruikte opslagoplossing in bijvoorbeeld magazijnen, winkels en kantoren.

De horizontale planken van een legplankstelling kunnen in verschillende maten worden geleverd om aan verschillende opslagbehoeften te voldoen. Sommige planken hebben bijvoorbeeld een hoge opslagcapaciteit, terwijl andere planken dunner en lichter zijn en geschikt zijn voor het opslaan van kleinere artikelen. Een legbordstelling is uitermate geschikt voor opslag van lichte materialen.

Eenvoudig monteren

Legplankstellingen zijn over het algemeen eenvoudig te monteren en aan te passen aan de specifieke opslagbehoeften. Ze bieden gemakkelijk toegang tot de opgeslagen artikelen en kunnen worden gebruikt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Een legplank stelling, ofwel legbordstelling kun je heel gemakkelijk telefonisch bij ons bestellen. Binnenkort worden legbordstellingen ook toegevoegd aan ons assortiment in de webshop.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze legbordstellingen (legplanken stelling)? Neem dan contact met ons op via 0172-404031

Tag:

legplanken stellingkast, legplanken stelling, legplank stelling

Veelgestelde vragen

 1. Wat is een legplank stelling?

  Een legplank stelling, ook wel een legbordstelling genoemd, is een stellingkast geschikt voor opslag van lichte, kleine artikelen. Een legplank stelling is dus gericht op opslag van kleine goederen. Deze stelling is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

 2. Wat is het draagvermogen van een legplank stelling?

  Omdat een legplank stelling , ook wel legbordstelling genoemd,  gericht is op kleine, lichte materialen heeft deze stelling een laag draagvermogen. Meestal zit het maximale draagvermogen rond de 100 kg (maximaal) bij een niveau.

 3. Waar is de legplank stelling van gemaakt?

  Onze legbordstellingen zijn gemaakt van metaal, waarbij sommige attributen van kunststof zijn.

 4. Waar kan ik een legplank stelling voor gebruiken?

  Een legplank stelling is voor veel (lichte) materialen te gebruiken. Daarom wordt deze stelling vaak als archiefkast gebruikt. Maar ook opslag van kleine onderdelen, pakketten en dozen kan gemakkelijk in een legplank stelling.

 5. Kan ik een legplank stelling uitbreiden?

  De meeste legplank stellingen zijn eenvoudig uit te breiden met behulp van aanbouwdelen. Deze stellingen zijn modulair op te bouwen. Dit betekent dat deze stelling eenvoudig uit te breiden is. Zodoende kan je eenvoudig een niveau of een geheel vak/sectie toevoegen aan je stellingrijen.

 6. Is een legplank stelling hetzelfde als een legbordstelling?

  In theorie is een legplank hetzelfde als een legbordstelling. Er kan echter wel verschil in materiaal zitten per fabrikant.

Onze merken en certificeringen