image description

Legplank stelling

Ben je op zoek naar een legplanken stelling? Ga dan voor de grootvakstelling. Dit is een stelling, met zoals het woord het al zegt, extra grote opslagvakken. Deze vakken zijn geschikt voor opslag van zware materialen die niet op een pallet geplaatst worden. Je kunt materialen tot wel 1.000 kilo per vak opslaan.

Klik. Klaar. Stapelen maar!

Een legplank stelling, ofwel grootvakstelling, kan je heel gemakkelijk bij ons bestellen. Ons motto: Klik. Klaar. Stapelen maar! garandeert voor jou een snelle levering en eenvoudige montage.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze grootvakstellingen (legplanken stelling)? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, legplanken stellingkast, legplanken stelling, legplank stelling

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen