ligger palletstelling

Losse onderdelen

Ligger palletstelling (palletstelling liggers) en palletstelling staanders los

Palletstelling liggers , pallet staanders los kopen

Wil je je bestaande of nieuwe palletstelling uitbreiden met extra pallet onderdelen zoals palletstelling liggers of staanders zodat je meer pallets kunt opslaan? Dat is zeker mogelijk met onze palletstelling liggers die verschillende draagkracht hebben. Via de losse palletstelling onderdelen in onze webshop vind je palletstelling liggers en andere onderdelen palletstelling. Je kunt de liggers voor palletstelling eenvoudig zelf samenstellen of uitbreiden in onze webshop.

Merk liggers palletstelling: AR Racking
Kleur (diepte)liggers palletstelling: Oranje (RAL 2004)
Diepte liggers voor palletstelling uit voorraad leverbaar

Tags: ligger palletstelling , onderdelen palletstelling , liggers voor palletstelling , palletstelling onderdelen , ligger palletstelling , ligger palletstelling , pallet onderdelen , diepteliggers palletstelling

Veelgestelde vragen

 1. Wat is een palletstelling ligger?

  De ligger van een palletstelling zijn de horizontale balken tussen de staanders, de plek waar je de pallets op laat rusten. De liggers zijn dus eigenlijk de dragers van de pallets of goederene materialen.

 2. Wat is een palletstelling staander?

  De staander van een palletstelling zijn de verticale kolommen die samen met de ligger de basis vormen voor je palletstellingen. De liggers worden in de staanders bevestigd om zo een vak te creëren. De staanders hebben aan de voorkant een gatenpatroon. De liggers worden in dit gatenpatroon bevestigd.

 3. Wanneer moet ik een palletstelling ligger vervangen?

  Een ligger moet worden vervangen wanneer er schade is. Deze schade is voornamelijk gericht op tekenen van slijtage, deuken of andere beschadigingen. Wanneer er tekenen zijn van beschadiging dan adviseren wij direct contact op te nemen met MeerMagazijn. Onze inspecteur kan dan bij u op locatie de schade opnemen en bepalen of vervanging nodig is.

 4. Wat is de lengte van een palletstelling ligger?

  De standaardlengtes van palletstelling liggers in onze webshop zijn 2700 mm en 3600 mm. Dit is gebaseerd op een europallet (welke het meest gebruikt wordt). Deze heeft een afmeting van 1200 x 800 mm. Er passen dan precies drie of vier naast elkaar. Uiteraard zijn er andere afmetingen op maat te maken. U ontvangt dan een offerte van ons.

 5. Hoe breid ik een palletstelling uit?

  Een palletstelling kun je uitbreiden door in de webshop een staander en een liggerniveau toe te voegen aan je bestaande stellingen. Deze noemen wij een ‘’aanbouwsectie of aanbouwveld’’. Bekijk bij een aanbouwsectie goed welke materialen je eerder hebt besteld of nodig hebt, dit in verband met het draagvermogen. Heb je stellingen op maat laten maken en wil je deze uitbreiden? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we een passende offerte opstellen.

 6. Wat is de draagkracht van een palletstelling ligger?

  De draagkracht van een palletstelling ligger wordt bepaald aan de hand van het gewicht van de pallet(last). Dit varieert per situatie aangezien iedereen andere materialen heeft.