image description

Meer efficiency in een magazijn met transportbanden

Als magazijninrichter houden wij ons continu bezig met (door)ontwikkelen van onze producten. Zo kan je bij ons sinds kort uw magazijninrichting uitbreiden en automatiseren met transportbanden.

Voor het verzamelen en gemakkelijk doorvoeren van artikelen in jouw magazijn kan in sommige gevallen gebruik worden gemaakt van deze transportbanden. Met transportbanden valt er veel tijdwinst, kwaliteit en efficiency te behalen.

Wanneer gebruiken?

We kunnen transportbanden leveren die geschikt zijn voor kleine producten. Maar ook wanneer het gaat om grotere producten of producten die een grote afstand moeten afleggen kunnen wij u van dienst zijn. Onze transportbanden zijn goed te gebruiken in magazijnen of fabrieken waarbij verschillende producten tegelijkertijd aan- en afgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld bij ‘verpakkingslijnen’.  Lege verpakkingen en de producten worden aangevoerd via een transportband en volle verpakkingen en vuil worden afgevoerd via een andere band.

Onze aanpak

We kunnen bij jou een magazijninrichting inclusief de transportbanden op maat leveren. Maar natuurlijk kunnen we de transportbanden ook zonder magazijninrichting bij u installeren.

Contact

Heb je plannen om jouw intern transport op te zetten, uit te breiden of te optimaliseren? Neem dan contact met ons op.  Je kunt altijd rekenen op optimaal advies!

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, productontwikkeling

Onze merken en certificeringen