Neem een kijkje in het laboratorium van AR Racking

Samenwerkingsproject AR lab klaslokaal

AR Racking is dé toonaangevende fabrikant, op de Europese markt, voor opslagoplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zamudio (Spanje) . Het ontwerpen en testen van de hoogwaardige stalen rekken gebeurt op de universiteit van  Mondragon. Deze universiteit staat bekend om zijn uitgesproken en innovatieve technieken. Binnen deze universiteit is het AR laboratorium gevestigd.

State-of-the-art testbank

Het AR Lab-klaslokaal is gericht op de ontwikkeling van prototypemachines en heeft een experimenteel karakter. De testbank van AR Lab integreert verschillende testgebieden voor stutten, connectoren, rekken, balken en andere componenten, met een maximale capaciteit van 80 ton. Momenteel lopen er al een aantal tests en er wordt verwacht dat binnenkort het testen wordt uitgebreid.

Neem hier een kijkje in het lab!

 

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, productontwikkeling

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen