Nico Koot, Transport & Opslag: “Wij vragen en MeerMagazijn geeft de oplossing”

Nico Koot, eigenaar van Nico Koot Transport & Opslag heeft, samen met Ernst van Berkel (administratie en opslag), zijn bedrijf de laatste jaren explosief zien groeien.  Dit vereist een goed uitgedachte opslagmogelijkheid.

Kwaliteit en service

De goederen die bij Nico Koot worden opgeslagen hebben een verschillende omloopsnelheid. Levensmiddelen hebben bijvoorbeeld een snellere omloopsnelheid dan andere producten. Bij het inrichten van een magazijn moet daar natuurlijk rekening mee gehouden worden. Daarnaast staat Nico Koot ook voor kwaliteit en service. “Dat biedt namelijk ook in economisch moeilijkere tijden een garantie voor voortgang van je bedrijf” zegt Koot. “Deze kwaliteit en service willen wij ook uitstralen naar onze klant. Daarom is een goed ingericht magazijn zo belangrijk”.

Tijd en energie

Nico Koot: “Via via hoorde ik een aantal jaar geleden over MeerMagazijn. Ik vind het belangrijk om te werken met bedrijven uit de buurt. MeerMagazijn heeft toen voor ons een verdiepingsvloer ontworpen. Daar waren we erg tevreden mee. Ik had ook vanaf het begin al een klik met de eigenaar Berry van Meer. Een tijd later heb ik  een ontwerp laten maken voor een complete magazijninrichting maar deze opdracht is door omstandigheden niet door gegaan. MeerMagazijn heeft daar toen wel veel tijd en energie in gestoken. Daarom heb ik bij onze laatste opdracht ook niet getwijfeld om MeerMagazijn weer te benaderen. Wij vragen en MeerMagazijn geeft de oplossing”.

Inrijstellingen

“Wanneer we onze vraag neerleggen bij MeerMagazijn dan gaan zij ermee aan de slag en zij geven advies over het meest optimaal benutten van de ruimte. In ons geval was de oplossing het werken met inrijstellingen“. Met inrijstellingen kan er overzichtelijk grote aantallen van dezelfde artikelen opgeslagen worden. Er worden verschillende pallets achter elkaar geplaatst, tot elke gewenste diepte. Hierdoor wordt er veel ruimte bespaard op de gangpaden.  Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de kostbare magazijnruimte.

Vertrouwensband

“Wanneer er onverhoopt iets niet gaat zoals gepland dan lost MeerMagazijn dat direct op”, “De laatste dagen ontstond er een druk op dit project om alles op tijd af te krijgen. De containers moeten immers geleegd worden.  De monteurs maken dan extra tijd vrij om alles af te krijgen. Dat is natuurlijk heel fijn voor ons en daardoor ontstaat er een vertrouwensband met MeerMagazijn. Wat MeerMagazijn belooft dat komen ze ook na”.

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, veiligheid

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen