Uitbreiding productiefabriek stellingsproducent AR Racking

Onze fabrikant van stellingen, AR Racking, heeft zijn productiefabriek uitgebreid. AR Racking is een Spaanse staal- en stellingsproducent, gevestigd in Tudelo Navarra. De productiefabriek was al 21.000 m2 groot en zal met 14.000 m2 uitgebreid worden. Hierdoor kan de productiecapaciteit van AR Racking verhoogd worden tot 80.000 ton per jaar. En kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wie is AR Racking?

AR Racking is een flexibele, jonge en innovatieve stellingsproducent. Door technische innovatie en Research & Development zijn zij een vooruitstrevend bedrijf binnen de industriële opslagsector. Hierin zijn productkwaliteit en servicekwaliteit hun belangrijkste waarden. Vanuit deze waarden is de uitbreiding van de productiefabriek ook tot stand gekomen.

Vanuit de gedeelde visie om de beste productkwaliteit te combineren met een hoog service level zijn wij zo’n 10 jaar geleden samen gaan werken met AR Racking. Door deze jarenlange samenwerking kunnen wij direct schakelen met de fabriek en waarborgen wij een snelle levering van de stellingen.

Wij zijn importeur van de volgende stellingen van AR Racking:

Wat betekent de uitbreiding van AR Racking voor u?

Door de uitbreiding van AR Racking kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Nog sneller uw gewenste stellingen leveren. Na de verbouwing van de productiefabriek, kunnen wij garanderen dat de gewenste stellingen binnen 3 weken bij u geleverd worden.

Met de versnelde levertijd leveren wij echter niet in op service. Door onze klanten centraal te zetten, zijn wij erg flexibel in de productie. Heb je speciale wensen op het gebied van kleur? Dan regelen wij stellingen in gepersonaliseerde kleuren. Wil je graag custom made stellingen ontvangen? Dan kunnen wij vanuit onze certificeringen de stellingen geheel conform je wensen vormgeven. Op deze manier zorgen wij dat u echt tevreden bent over de geleverde stellingen. En dan pas zijn wij ook tevreden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van magazijnstellingen? Bekijk dan ons productaanbod of neem contact met ons op voor al je vragen.

Je kunt ook het officiële nieuwsbericht van AR Racking lezen.

 Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen