Uitbreiding van de verdiepingsvloer bij Roobos Bloemengroothandel

In 2018 hebben we met MeerMagazijn bij Roobos Bloemengroothandel een leuk project mogen neerzetten: gebruikte palletstellingen en een nieuwe verdiepingsvloer. Dit najaar benaderde Roobos ons weer maar nu met de vraag of wij de bestaande verdiepingsvloer konden uitbreiden in verband met het inrichten van een extra kantine.

Over Roobos

Roobos is een Nederlandse bloemengroothandel die sinds 1988 een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 producten levert aan klanten in Nederland, België en Frankrijk. Er kunnen door deze klanten op een heel eenvoudige manier online bloemen, planten en accessoires besteld worden. Deze bloemen en planten worden dan de volgende dag vers ingekocht bij de kwekers.

Uitbreiding verdiepingsvloer

Door snelle groei van het bedrijf en de daarbij behorende personeelsleden was het noodzakelijk om extra kantineruimte te creëren. De enige mogelijkheid was, om dit via een verdiepingsvloer te realiseren.  De bestaande verdiepingsvloer, die 2 jaar geleden was geplaatst, was daarvoor te klein. Daarom kwam Roobos met de vraag om deze verdiepingsvloer uit te breiden. Het resultaat is te zien op de hieronder getoonde foto’s.

Uitbreiding van de verdiepingsvloer bij Roobos Bloemengroothandel      Uitbreiding van de verdiepingsvloer bij Roobos Bloemengroothandel

Meer informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Tag:

algemeen, klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen