Veiliger werken met de nieuwe bandentrap

Werk je met producten die een hoge omloopsnelheid hebben? Zoek je een manier om meer rendement uit jouw magazijninrichting te halen? Wil je de opslagcapaciteit van js magazijninrichting vergroten en je opslag efficiënter maken? Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing.

Inspectie van de filialen

Een grote automaterialenhandel heeft ons dit jaar gevraagd een veiligheidsinspectie uit te voeren in alle filialen. Op de verdiepingsvloeren zijn de bandenstellingen geplaatst. De banden  die nodig zijn worden door de magazijnmedewerker via een trap naar beneden gerold en verder verwerkt. Onze inspecteur merkte toen op dat deze methode van het verplaatsen van de banden van de verdiepingsvloer naar de begane grond niet veilig en efficiënt genoeg was.

Product ontwikkeling: de bandentrap

Hoe zou deze methode beter en veiliger kunnen? Vanuit deze vraag hebben wij een nieuw product ontwikkeld: de bandentrap. Via een bandentrap kan dit proces veiliger en gestructureerder worden aangepakt. De band wordt, eventueel naast de trap, via een goot met geleiders naar beneden gerold. Zo kan de band niet wegrollen en is de kans op ongelukken veel kleiner. Dit nieuwe innovatieve systeem kan gebruikt worden voor banden van 30 cm tot en met 75 cm breed.

Bekijk hieronder de video en de foto’s van het prototype bandentrap.

Wil je meer informatie over de bandentrap? Neem dan contact met ons op. Je kunt altijd rekenen op optimaal advies!

Veiliger werken met de nieuwe bandentrap Veiliger werken met de nieuwe bandentrap

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, veiligheid, productontwikkeling

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen