Veiligheid voorop in je magazijn

Veiligheid voorop in je magazijnVeiligheid is geen toeval, het is een prioriteit. Dat is ons motto bij elk magazijninrichtingsproject. Bij MeerMagazijn begrijpen we dat jouw magazijn meer is dan alleen stellingen en vloeren. Het is een dynamische werkomgeving waar veiligheid voorop staat.

Aanpassingen tijdens het project

Bij het inrichten van een magazijn zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen essentieel. Soms veranderen plannen tijdens de opbouw, zoals het verplaatsen van stellingen, wat kan leiden tot nieuwe veiligheidsuitdagingen. Het plaatsen van extra veiligheidsmaatregelen, zoals een extra doorvalbeveiliging, wordt dan niet altijd meegenomen. Onze veiligheidskundige is betrokken gedurende het hele project om ervoor te zorgen dat alle aanpassingen voldoen aan de strikte veiligheidsnormen. Zo waarborgen we een veilige werkomgeving en een efficiënte projectvoortgang.

Veiligheid voorop in je magazijn

“Een veilig magazijn komt niet vanzelf tot stand, maar ontstaat door regelmatige inspecties”
Carlo Menken, Veiligheidskundige MeerMagazijn

 

Deskundige inspectie na oplevering

Wanneer we jouw magazijninrichting opleveren, zorgt onze gekwalificeerde Veiligheidskundige ervoor dat alles voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze Veiligheidsinspecteur is getraind in het beoordelen van alle merken en types stellingen, onafhankelijk van de leverancier. Hij voert een grondige inspectie uit volgens de laatste Arbo-voorschriften en normen. Na afloop ontvang je een gedetailleerd rapport, dat dient als basis voor de ingebruikname van jouw magazijn.

Jouw officiële MeerMagazijn inspectierapport

Na de voltooiing van het project ontvang je ons officiële MeerMagazijn inspectierapport, inclusief een inspectiesticker. Dit rapport, geldig voor één jaar, bevestigt dat jouw magazijn voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze inspecteurs voeren jaarlijks een inspectie uit om continuïteit in veiligheid te garanderen. Eventuele verbeterpunten pakken we direct aan, om zo risico’s te minimaliseren.

Voordelen van onze magazijninspectie:

 1. Geschikt voor alle merken en typen stellingen.
 2. Identificatie van mogelijke schades of zwakke plekken.
 3. Duidelijke rapportage met verbetervoorstellen.
 4. Vrijblijvende offerte voor reparatiekosten.
 5. Proactieve aanpassingen bij onvoorziene wijzigingen.
 6. Een officieel MeerMagazijn inspectierapport en inspectiesticker.

 

Wil jij ook een veilig magazijn?

Wil je advies over een veiligheidsinspectie of wil je graag een afspraak inplannen om de constructieveiligheid binnen jouw magazijn te controleren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Telefoonnummer: 0172-40 40 31.

Bij MeerMagazijn ben je verzekerd van een veilige en efficiënte magazijninrichting, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Lees onze nieuwste brochure

Lees in onze nieuwe brochure ‘De ruimte in met MeerMagazijn’ over onze missie en visie, over hoe wij werken en over veiligheid. Lees ‘m online of vraag de papieren versie aan.

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen