image description

Verschil tussen een grootvakstelling, een breedvakstelling en een palletstelling

Op palletstelling.nl kunt u naast palletstellingen nu ook grootvakstellingen kopen. Grootvakstellingen worden ook wel breedvakstellingen genoemd. Een grootvakstelling, ofwel breedvakstelling, is een opslagrek opgebouwd uit staanders, liggers en houten planken. Een grootvakstelling kunt u gebruiken voor opslag van zware materialen met een gewicht van ongeveer 1.000 kilo per vak.

VERSCHIL GROOTVAKSTELLING (BREEDVAKSTELLING) EN PALLETSTELLING

Eigenlijk is het heel simpel. Op een palletstelling plaatst u pallets met goederen en op een grootvakstelling (breedvakstelling) plaatst u losse producten en werkt u niet met pallets. Het voordeel van een grootvakstelling is dat de legborden en de verdeelvakken heel breed zijn. Daarom wordt een grootvakstelling ook wel een breedvakstelling genoemd. Grootvakstellingen van palletstelling.nl hebben de volgende kenmerken:

 • Een groot draagvermogen, tot wel 1.000 kilo per plank
 • Ruime mogelijkheden in afmetingen
 • Extra grote opslagvakken
 • Zeer geschikt voor de opslag van gevarieerde producten
 • Niet geschikt voor palletopslag
 • Geschikt voor handmatige opslag

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over grootvakstellingen of palletstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, breedvakstellingen, breedvakstelling, grootvakstelling, grootvakstellingen

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen