Wesseling Warehousing breidt uit met maar liefst 4.750 palletplaatsen!

Marcel Wesseling is samen met Wilfred van Wattum directeur/eigenaar van Wesseling Logistics. De komende tijd ligt de focus van de organisatie op groei van het gedeelte Distributie en Warehousing. MeerMagazijn mag de inrichting van het nieuwe magazijn verzorgen. Maar wat maakt Wesseling Logistics nu zo uniek in zijn branche waardoor ze zo kunnen groeien?

Met partners werken is de toekomst

Wesseling Logistics is een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat. Distributie, Transport en Warehousing zijn de kernactiviteiten. Begonnen als Motorreederij in 1906 zijn ze uitgegroeid tot een modern bedrijf met een duidelijke visie en ambitie. Marcel Wesseling: ‘We zijn continue bezig om samenwerkingensverbanden aan te gaan. Je kunt tegenwoordig qua logistiek niet meer alles zelf doen. Dat is niet meer te doen’. ‘Ook in verband met de CO2 reductie is het noodzakelijk om samen te werken’. ‘Onze opdrachtgevers zien ook dat werken met partners het juiste businessmodel is. Daardoor kunnen wij groeien. ‘

Marcel: ‘Je kunt zoveel ambitie hebben als je maar wilt, maar wanneer je niet de juiste mensen in huis hebt dan bereik je niet veel. Veel medewerkers komen van jongs af aan binnen en groeien mee met het bedrijf. Daardoor ontstaat er een solide en betrouwbaar bedrijf. We hebben een heel klantenservice team dat altijd klaar staat voor de klant. ‘Wij doen net dat stapje extra voor de klant’.  Ook de opdrachtgevers die we spreken beamen dat. Alles stuk automatiseren komt niet ten goede van je klantrelatie. Het moet persoonlijk blijven’.

Snel schakelen met MeerMagazijn

MeerMagazijn heeft in het verleden al vaker het magazijn mogen inrichten  voor Wesseling: Inrijstellingen en Werktafels zijn er toen geleverd. Marcel Wesseling “Via een klant van ons hebben we gehoord over MeerMagazijn. Ik doe graag zaken met bedrijven waar ik contact heb met de eigenaar zelf’. ‘Een transparante en vlakke organisatie, zoals MeerMagazijn, zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden’.  In 3 fases hebben we toen het project opgezet. Dat is vlekkeloos verlopen’.

Groei warehouse met 4.750 palletplaatsen

Voor de uitbreiding van het warehouse van Wesseling is er een compleet nieuw magazijn gebouwd welke maar liefst plaats biedt aan 4.750 palletplaatsen.  MeerMagazijn mag  daar de komende tijd de palletstellingen plaatsen. Marcel: ‘Wanneer je als bedrijf zo snel groeit dan is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op je leveranciers. Op basis van onze ervaring met MeerMagazijn zijn zij voor ons de juiste partij om het nieuwe warehouse in te richten. We zijn tevreden over MeerMagazijn. Dat vinden we het belangrijkste’.

‘MeerMagazijn is: een man een man, een woord een woord. Daar houden wij van. Het wordt gewoon geregeld……klaar’.

Foto: Het nieuwe magazijn dat ingericht gaat worden door MeerMagazijn

Foto: Marcel Wesseling voor zijn kantoor Wesseling Logistics

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, 3D en VR, Klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen