image description

Nieuw binnengekomen gebruikte stellingen en verdiepingsvloeren

De voordelen van gebruikte stellingen en verdiepingsvloeren

MeerMagazijn koopt regelmatig gebruikte palletstellingen en verdiepingsvloeren op om deze tegen een voordelige prijs weer te verkopen. Tweedehands stellingen zijn voordelig in prijs en duurzaam.

Er zitten verschillende voordelen aan het kopen van een tweedehands palletstelling of verdiepingsvloer:

  1. Kostenbesparing: Een gebruikte verdiepingsvloer of palletstelling is goedkoper dan nieuwe aanschaf.
  2. Duurzaamheid: Hergebruik van een verdiepingsvloer of palletstelling is een duurzame keuze omdat er geen nieuwe materialen nodig zijn voor productie.
  3. Snellere installatie: Aangezien de vloer of stelling al is geproduceerd, kan deze snel geleverde en geïnstalleerd worden.
  4. Kwaliteit: Het gebruikte materiaal wordt altijd nagekeken op schade.
  5. Beschikbaarheid: Het kan zijn dat een bepaalde verdiepingsvloer of stelling niet meer wordt geproduceerd en daardoor niet meer leverbaar is. Door tweedehands te zoeken is de betreffende variant mogelijk nog wel verkrijgbaar.

Veiligheid

Uiteraard leveren wij de magazijnstellingen en vloeren conform alle veiligheidsnormen. Bij demontage wordt altijd gescreend conform de NEN-EN 15.635 normering op schade en deuken. Alle onderdelen worden zorgvuldig nagekeken en gesorteerd op bruikbaarheid. Wij kopen alleen dat gedeelte stelling gebruikt op dat in aanmerking komt voor tweedehands verkoop.

Nieuw binnengekomen stellingen

Regelmatig wordt onze voorraad aangevuld met gebruikte stellingen en gebruikte verdiepingsvloeren. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid op dit moment

Voorbeeldfoto’s van gebruikte magazijnstellingen, stelling gebruikt

stelling gebruikt, gebruikte stelling

Prijzen

Alle prijzen zijn op aanvraag. Wij kunnen leveren zolang de voorraad strekt. In overleg kunnen wij ook het transport verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het afleveradres. Het is ook mogelijk om door MeerMagazijn je eigen gebruikte stellingen op te laten kopen en te laten demonteren.

Vragen?

Heb je nog vragen over onze inkoop- en inruilservice? Heb je vragen over gebruikte stellingen en vloeren? Heb je een stelling gebruikt en wil je die inruilen? Dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via één van onze adviseurs. Wij denken graag met je mee voor een oplossing op maat.

Tags: stelling gebruikt, stalen stellingen gebruikt, stelling gebruikt, stalen stellingen gebruikt, stalen stellingen gebruikt, tweedehands stellingen, tweedehands palletstellingen, tweedehands verdiepingsvloer

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Contact
Onze merken en certificeringen