Een goed magazijn is een veilig magazijn. Dit klinkt misschien cliché, maar het is echt waar. In een magazijn lopen mensen rond, die kwetsbaar zijn als de juiste veiligheidsmaatregelen niet worden getroffen. Daarom is een project van MeerMagazijn niet klaar wanneer de gewenste stellingen en/of vloeren geleverd zijn.

Deskundige magazijninspectie door veiligheidsinspecteur

Na oplevering van een magazijninrichtingsproject zal een speciaal opgeleide veiligheidsinspecteur altijd een magazijninspectie uitvoeren op constructieveiligheid. Onze veiligheidskundige kan elk merk en type stellingen inspecteren, ongeacht de leverancier of fabrikant. Deze veiligheidsinspecteur beschikt over de meest actuele expertise om een kwaliteitsinspectie voor u uit te voeren en doet dit volgens de geldende Arbo-eisen en normeringen. Na de magazijninspectie ontvangt u een rapport als basis voor ingebruikneming van de stellingen en/of vloeren.

Direct bijsturen tijdens project

Projecten van magazijninrichting worden geregeld aangepast gedurende de aanbouw. Zo kan het zijn dat de gewenste stellingen toch net even op een andere plek geplaatst worden, waardoor er een extra gangpad vrijkomt. Bij het maken van onverwachte aanpassingen kan het voorkomen dat extra veiligheidsmaatregelen, zoals een extra doorvalbeveiliging, niet altijd worden meegenomen. Daarom komt onze veiligheidsinspecteur gedurende de aanbouw ook geregeld langs om de voortgang te controleren aan de hand van kwaliteitspeilers en normeringen. Mocht er bij een dergelijke aanpassing geen rekening gehouden worden met extra constructieveiligheid zal hij tijdig bijsturen. Op deze manier wordt een veilige werkomgeving en snelle projectvoortgang gewaarborgd.

  Officieel MeerMagazijn inspectierapport

  Na een succesvolle projectafronding ontvangt u een officieel MeerMagazijn inspectierapport met bijbehorende sticker. Dit rapport is één jaar geldig. Onze veiligheidsinspecteur zal eenmaal per jaar bij u langskomen om uw magazijninrichting tegen het licht te houden. Met deze periodieke magazijninspectie bent u verzekerd van een magazijninrichting op basis van wettelijke verplichtingen. Verbeterpunten in uw magazijn zullen direct worden opgepakt. Zo voorkomt u ongevallen door nalatigheid. Na mogelijke aanscherpingen van de veiligheid, ontvangt u een nieuw inspectierapport met sticker.

  De voordelen van de magazijninspectie

  • Magazijninspectie van alle merken en typen stellingen
  • Vaststellen van eventuele schades of zwakke plekken
  • Heldere rapportage inclusief verbetervoorstel
  • Vrijblijvende offerte van reparatiekosten
  • Snel bijsturen bij onverwachte aanpassingen
  • Officieel MeerMagazijn inspectierapport met bijbehorende inspectiesticker

  Nieuw: De Quick Scan

  Om het u gemakkelijker te maken hebben wij daarom Quick Scan geïntroduceerd. Tijdens zo’n Quick Scan kijkt onze veiligheidskundige samen met u naar de situatie in uw opslagruimte. De adviezen van onze inspecteur kunt u zelf noteren en voor het herstellen van schade kunt u zelf actie ondernemen. U ontvangt dus geen inspectierapport zoals bij een complete inspectie.  Deze Quick Scan is een stuk voordeliger ten opzichte van een complete inspectie. Het ligt een beetje aan de grootte van uw magazijn maar voor een gemiddelde opslagruimte betaalt u voor een complete magazijninspectie inclusief inspectierapport, € 264,- (exclusief reiskosten). Voor een Quick Scan betaalt u de helft: € 132,- (exclusief reiskosten). Uw voordeel? Goedkoper én sneller! Uiteraard kunt u er uiteindelijk ook voor kiezen om toch een inspectierapport op te laten maken. Dan komen er extra kosten bij.

  Neem contact op met MeerMagazijn

  Heeft u vragen over onze service of wilt u graag een afspraak inplannen om de constructieveiligheid binnen uw magazijn te controleren of wilt u een stellingen inspectie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 

  Tag: stellingen inspectie