MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Veiligheid van uw magazijn

Een magazijn is zo goed als de ingebouwde veiligheidsnormen. Vanwege de grote hoeveelheid verkeer van personeel, klanten en materialen is veiligheid van groot belang. De praktijk leert echter dat het niet altijd even duidelijk is hoe de veiligheid van een magazijn gewaarborgd kan worden. Als magazijninrichter voelen wij ons dan ook verantwoordelijk hiervoor. Daarom helpen wij u graag bij het optimaliseren van uw magazijnveiligheid. Vanuit onze jarenlange ervaring binnen deze branche verzorgen wij inspecties – ongeacht het type of merk magazijnstelling in uw magazijn – en informeren wij u vrijblijvend over relevante wetten en normen.

De risico’s van een magazijn

Een magazijn omvat een groot aantal risicofactoren waar u rekening mee moet houden. Heeft u bijvoorbeeld goed ingecalculeerd hoe zwaar u uw stellingen en verdiepingsvloeren kunt belasten? En hoe minimaliseert u valgevaar van uw materialen? Of nog erger, van uw personeel?

Een veilige magazijninrichting is een complex begrip, maar met de juiste knowhow garanderen wij een veilig magazijn waar zowel u als wij trots op zijn.

Volledig gecertificeerd en gediplomeerd

Vanzelfsprekend beschikken onze monteurs over de benodigde diploma’s en certificaten om de veiligheid van uw magazijn bedachtzaam te waarborgen. Met de optimale zorg die aan de montage wordt besteed, garanderen wij een veiligheidsniveau dat voldoet aan alle wettelijke normen die door de overheid zijn gesteld. Wij werken en inspecteren voornamelijk volgens de NEN richtlijnen:

  • NEN-EN 15635 
  • NEN-EN 15620 
  • NEN-EN 15512 

Traceerbare materialen

Naast certificeringen vinden wij het ook belangrijk om transparant te zijn. Daarom zijn alle materialen die gebruikt worden in uw gewenste magazijninrichting volledig traceerbaar. Zo weet u precies waar uw materialen vandaan komen en welke technische aanpassingen er gemaakt zijn.

Voldoet uw magazijninrichting nog?

Bent u benieuwd hoe veilig de inrichting van uw magazijn momenteel is? Neem dan contact met ons op. Wij inspecteren en adviseren u graag over de (wettelijk verplichte) verbeteringen binnen uw magazijninrichting.