Transportband

MEER efficiency en kwaliteit

Waar gebruiken anderen dit voor:
  • Goederen
In welke branches wordt dit ingezet:
  • E-commerce
  • Alle branches

Meer efficiency met transportbanden

Voor het verzamelen en gemakkelijk doorvoeren van artikelen in je magazijn kan in sommige gevallen gebruik worden gemaakt van transportbanden. U kunt bijvoorbeeld een transportband aanschaffen voor bij uw palletstelling. Met transportbanden valt er veel tijdwinst, kwaliteit en efficiency te behalen.

Geplaatste transportbanden

Wanneer worden transportbanden gebruikt?

We kunnen transportbanden leveren die geschikt zijn voor kleine producten, bijvoorbeeld om producten van uw legbordstelling naar een andere plek te verplaatsen. Maar ook wanneer het gaat om grotere producten of producten die vanaf een grootvakstelling een grote afstand moeten afleggen kun je bij ons een transportband kopen. Transportbanden kunnen ook worden gebruikt om afval te verwijderen of om afval te transporteren. Een transportband is goed te gebruiken in magazijnen of fabrieken waarbij verschillende producten tegelijkertijd aan- en afgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld bij ‘verpakkingslijnen’.  Lege verpakkingen en de producten worden aangevoerd via een transportband en volle verpakkingen en vuil worden afgevoerd via een andere band. Transportbanden kunnen worden voorzien van een speciaal profiel zodat de diverse producten op de juiste manier getransporteerd kunnen worden.

Waar worden transportbanden van gemaakt?

Transportbanden kunnen worden gemaakt van bijvoorbeeld: thermoplasten, metaal, rubber, stof, kunststof en leer. Er zijn ook magazijnen waar gewerkt wordt met metalen transportbanden.

Onze aanpak

We kunnen bij een magazijninrichting inclusief de transportbanden op maat leveren. Maar natuurlijk kunnen we de transportband ook zonder magazijninrichting bij installeren.

Transportband op maat

In sommige gevallen blijkt dat de standaard maat van een transportband niet het meest efficiënt zijn. Om uw magazijnruimte zo optimaal mogelijk in te delen, behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Of je nu kiest voor standaard maten of speciaal afgestemde maten, ons montageteam zorgt voor een snelle montage van de magazijninrichting met transportbanden.

Leasen

Wist je dat het ook mogelijk is om uw nieuwe magazijninrichting te leasen? Zo hoef je niet direct een grote investering te doen, maar kun je een nieuwe magazijninrichting financieren tegen een vast maandbedrag.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het gebruik van een transportband of wil je een transportband kopen? Neem dan contact op met ons. Onze experts kunnen alle vragen beantwoorden en meedenken over de meest ideale vormgeving van je magazijninrichting.

Tag: transportbanden, transportband

Transportband projecten

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Contact
Onze merken en certificeringen

Wat onze klanten zeggen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MeerMagazijn
Average rating:  
 0 reviews