Laat je magazijn controleren op veiligheid

Dat een magazijn veilig moet zijn dat is ondertussen voor elke werkgever wel duidelijk. Toch schiet het jaarlijks inspecteren van het magazijn er nog wel eens bij in. “Oh is er alweer een jaar voorbij, ik ga binnenkort eens achter zo’n inspectie aan”. Vervolgens is er een maand later nog niets gebeurd. Of “Zo’n inspectie is best prijzig en kost me veel tijd, misschien pak ik het over een aantal maanden wel eens op”. Het is gewoon in veel bedrijven druk en ‘the show must go on’, dus een inspectie staat dan onderaan het to do lijstje. Maar ondertussen gaat het wel om de veiligheid van jouw medewerkers!

Een Quick Scan in plaats van een complete magazijninspectie

Om het jou gemakkelijker te maken hebben wij daarom Quick Scan geïntroduceerd. Tijdens zo’n Quick Scan kijkt onze veiligheidskundige samen met jou naar de situatie in uw opslagruimte. De adviezen van onze inspecteur kan je zelf noteren en voor het herstellen van schade kan je zelf actie ondernemen. Je ontvangt dus geen inspectierapport zoals bij een complete inspectie. Deze Quick Scan is een stuk voordeliger ten opzichte van een complete inspectie. Het ligt een beetje aan de grootte van uw magazijn maar voor een gemiddelde opslagruimte betaalt u voor een complete magazijninspectie inclusief inspectierapport, € 264,- (exclusief reiskosten). Voor een Quick Scan betaalt u de helft: € 132,- (exclusief reiskosten). Jouw voordeel? Goedkoper én sneller! Uiteraard kan je er uiteindelijk ook voor kiezen om toch een inspectierapport op te laten maken. Dan komen er extra kosten bij.

quick scan

Plan een afspraak

Ben je enthousiast geworden over onze Quick Scan en wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op met en vraag naar de afdeling veiligheid via 0172-404031. Hij plant voor jou de afspraak. Mailen kan uiteraard ook: veiligheid@meermagazijn.nl

Tag:

algemeen, veiligheid

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen