Lease je magazijninrichting

Sinds kort is het bij ons mogelijk om je nieuwe of gebruikte magazijninrichting te leasen. Wij kunnen een scherpe leaseprijs aanbieden omdat wij als enige magazijninrichter rekening houden met een eventuele toekomstige restwaarde.

Jouw voordeel

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde lease- en verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in landbouw-, grondverzet- en transportmateriaal. Bij het afsluiten van de leaseovereenkomst houden wij als enige magazijninrichter rekening met een eventuele toekomstige restwaarde van uw magazijn. Zo kunnen wij u een scherpe leaseprijs aanbieden. Eén van de voordelen van leasen is dat u niet direct een  grote investering hoeft te doen. U kunt uw nieuwe magazijninrichting financieren tegen een vast maandbedrag. Daardoor heeft u meer financiële ruimte beschikbaar voor andere investeringen.

Meer informatie

Het leasen van stellingen is zowel fiscaal als financieel erg aantrekkelijk. Aan het einde van de vooraf afgestemde leaseperiode zijn er meerdere mogelijkheden. Wil je meer weten over de leasemogelijkheden bij MeerMagazijn? Lees hier meer, of neem contact met ons op via 0172-404031.

Blijf op de hoogte!

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief van MeerMagazijn en ontvang elk kwartaal de laatste update op het gebied van Logistiek en Magazijninrichting.

Meer Informatie

Wil je meer weten over ons assortiment of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, 3D en VR, Klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen