Legbordstelling onderdelen

Zoals je in onze webshop kunt zien, hebben wij sinds kort ook grootvakstellingen in ons assortiment. Het komt regelmatig voor dat kopers een grootvakstelling verwarren met een metalen legbordstelling. Het verschil zit ‘m in de zwaarte van de producten die opgeslagen kunnen worden en in het materiaal van de legborden. In een legbordstelling kunnen producten tot tweehonderd kilo opgeslagen worden terwijl in een grootvakstelling producten tot duizend kilo opgeslagen kunnen worden. Ook zijn de legborden in de legbordstellingen van staal gemaakt en in de grootvakstellingen van spaanplaat.

In onze webshop vind je een groot aantal variaties in grootvakstellingen in het assortiment.

Legbordstelling onderdelen

De legbordstellingen van MeerMagazijn zijn gemaakt van staal. Het gebruik van staal en speciaal gevormde profielen geeft de legbordstellingen maximale stevigheid en een groot draagvermogen. Om de legbordstelling precies naar wens vorm te geven, zijn er ook losse legbordstelling onderdelen leverbaar zoals:

 • Tussenschotten;
 • Vakverdeelschotten;
 • Opbergbakken

Legbordstelling kopen

Onze collega’s van MeerMagazijn kunnen ook legbordstellingen op maat voor je maken. Wanneer je daar interesse in hebt dan maken zij een legbordstelling aanbieding voor je. Bij hen kan je dan heel gemakkelijk een legbordstelling kopen.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons assortiment grootvakstellingen en legbordstellingen of heb je vragen over grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tag:

algemeen, legbordstelling staal, legbordstelling nieuw, magazijn stelling legbord

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen