Maak een efficiencyslag in je warehouse met Conveyor!

Sinds kort is het bij ons ook mogelijk om je magazijn in te richten of uit te breiden met het Conveyor system. Een Conveyor is een transportsysteem bedoeld voor intern transport van materialen. Maak op deze manier een effectieve efficiencyslag in jouw warehouse!

Wat is een Conveyor systeem?

Een Conveyor is een transportbandsysteem met mechanische rollen/banden die binnen een warehouse, materialen van A naar B kan verplaatsen. Wanneer je bijvoorbeeld je magazijn laat inrichten met palletstellingen dan kan het transporteren van de goederen van of naar deze stellingen via een Conveyer systeem gebeuren.

Wat zijn de voordelen van een Conveyor Systeem?

Een Conveyor systeem biedt veel mogelijkheden en heeft verschillende voordelen:

 • Veiliger dan gebruik van een heftruck of andere machines om materialen te verplaatsen;
 • Kan bijna overal worden geïnstalleerd;
 • Veel soorten producten (gewicht, maat) kunnen verplaatst worden;
 • Er kunnen veel producten tegelijk verplaatst worden.

Waarom bij MeerMagazijn bestellen?

MeerMagazijn is een totaalaanbieder. Wij kunnen een magazijn van top tot teen inrichten inclusief een Conveyor systeem. Het is dus niet nodig om met meerdere aanbieders van verschillende producten te werken. Wat heel makkelijk is, is dat je één aanspreekpunt hebt tijdens het gehele traject van magazijninrichting. Daarnaast maken wij ook ‘Real Time‘ online een ontwerp van de gehele magazijninrichting. Je kunt dan direct vanuit je eigen kantoor meekijken met het ontwerpproces. Op deze manier kan er gemakkelijk en snel bijgestuurd worden.

Maak een efficiencyslag in je warehouse met Conveyor!             Maak een efficiencyslag in je warehouse met Conveyor!

Meer informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw magazijn met een Conveyor Systeem? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over wat in jouw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Tag:

algemeen, productontwikkeling

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

  Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

  Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

 2. Verkopen jullie alleen stellingen?

  Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen