Kijk live, op afstand, mee met het ontwerpen van je magazijninrichting!

Wij kunnen jou, in deze lastige tijd , eenvoudig op afstand helpen met het ontwerpen van uw magazijninrichting. Via Real Time ontwerpen kun je vanuit jouw eigen kantoor of thuiswerkplek meekijken en feedback geven! Gemakkelijk, veilig én snel!

Als logistiek manager heb je waarschijnlijk goede ideeën over het inrichten van je nieuwe magazijn. Toch kan er in het ontwerpproces nog tijdverlies en  miscommunicatie optreden.  Daarnaast werk je, in deze onzekere tijd, regelmatig thuis of met een beperkt team op kantoor. De oplossing: kijk live, op afstand, mee met onze ontwerper en geef direct je wensen aan.

2D of 3D tekening

Om voor jou een magazijninrichting op maat te ontwerpen brengen wij tijdens de inmeting van je magazijn de gehele situatie in kaart en bespreken we met jou de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren goed naar je wensen en vertalen deze direct door naar de mogelijkheden van jouw magazijnruimte. Op basis hiervan wordt er door ons een 2D of een 3D tekening van jouw nieuwe magazijninrichting gemaakt.

Scherm delen via e-mail

Bij MeerMagazijn kunnen we nu live, tijdens het tekenen, het scherm met de tekening met u delen. Daardoor zijn wij in staat nog sneller en nauwkeuriger te reageren op uw input en kunnen wij u heel gericht advies geven. Het werkt heel eenvoudig:

  • Je ontvangt van ons een e-mail met een link
  • Wanneer je deze link op je computer opent dan kun je de tekening zien. Je kunt dan aangeven wat je wil veranderen. Deze aanpassing wordt dan live weergegeven en je kunt aangeven of dat is wat je bedoelt.

Meer informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Tag:

algemeen, 3D en VR

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen