image description

Met een beperkt budget méér opslagruimte

In deze tijd van Corona kan het lastig zijn, voor jou als ondernemer, om budget vrij te maken voor het inrichten of uitbreiden van jouw magazijn. Toch kan het juist nú noodzakelijk zijn om meer opslagruimte te creëren. Maar hoe pak je dat aan? Wij hebben voor jou de oplossing!

Regelmatig kopen wij gebruikte palletstellingen in, om deze tegen een voordelige prijs weer te verkopen. De besparing ten opzichte van nieuwe stellingen loopt al snel op tot 40 procent! Handig wanneer u over een beperkt budget beschikt. Daarnaast denken wij met u mee om uw bestaande opslagruimte slimmer in te delen. Extra magazijnruimte kopen of huren is daardoor niet nodig.

Slimme indeling 

Neem bijvoorbeeld onze klant Polyplastic in Rotterdam. De palletstellingen die we vijf jaar geleden in hun opslagruimte hebben neergezet, hebben we nu strak tegen elkaar aan geplaatst. De opslagboxen in deze stellingen konden daardoor een kwart slag gedraaid worden. Om deze boxen met een heftruck uit de stellingen te halen was er daardoor nog maar één gangpad nodig. Zo hebben we meer opslagruimte gecreëerd. In deze vrijgekomen ruimte hebben we vier extra (gebruikte) stellingen geplaatst. Slim toch?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook zo’n handige opslagoplossing voor jouw magazijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee om je budget én ruimte zo slim mogelijk in te zetten.

Animatie Polyplastic Rotterdam
Hoe het was, de opslagboxen horizontaal in de schappen met ruimte tussen de stellingen.


Animatie onder: De oplossing: de opslagboxen een kwartslag gedraaid en (extra) gebruikte stellingen tegen elkaar aan geplaatst .

Foto eindresultaat Polyplastic

Auteur: Juliëtte Lammers-Cras

Meer informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over wat in jouw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Tag:

algemeen, klantcases, slimme oplossingen

Onze merken en certificeringen