Opgeleverd project: verdiepingsvloer bij Alecs schoonmaakdiensten

Uitbreiding bedrijfsactiviteiten

Alecs schoonmaakbedrijf in Waddinxveen is een snelgroeiend bedrijf dat een half jaar geleden is verhuisd naar een groter pand. De diensten die Alecs levert zijn heel divers. Van het schoonmaken van een bedrijfspand tot het reinigen van liften en roltrappen en het verwijderen van graffiti. In de pas ontwikkelde webshop worden losse schoonmaakproducten aangeboden, zoals reiningingsmiddelen en beschermingsmiddelen. Om deze producten op te slaan was de huidige magazijngrootte niet toereikend. Uitbreiden was alleen mogelijk in de hoogte. Dan is een verdiepingsvloer een goede investering. Met een verdiepingsvloer kan de bestaande magazijnruimte verdubbeld worden zonder dat er een grote investering nodig is voor het volledig verbouwen van het magazijn. 

Waarom is er gekozen voor MeerMagazijn?

Waarom heeft Alecs schoonmaakservice eigenlijk voor MeerMagazijn gekozen? Eigenaar Peter de Graaf vertelt: “We hebben in het verleden al eens stellingen gekocht bij MeerMagazijn en ik was daar zeer tevreden over. Ik vind het ook belangrijk om zaken te doen met lokale bedrijven. Door mijn positieve ervaring met MeerMagazijn en door het googelen op een stellingspecialist in de buurt kwam ik toch weer uit op MeerMagazijn. Met de eigenaar, Niels van Meer, heb ik goed contact. Hij wist precies wat we nodig hadden. Dat werkt gewoon heel fijn”

Meer informatie over verdiepingsvloeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een standaard of op maat gemaakte verdiepingsvloer? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Opslagruimte Alecs vóór de verbouwing

Opgeleverd project: verdiepingsvloer bij Alecs schoonmaakdiensten

 

Opslagruimte Alecs, na de verbouwing, mét verdiepingsvloer

Opgeleverd project: verdiepingsvloer bij Alecs schoonmaakdiensten

Tag:

algemeen, klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen