Opgeleverd project:Tacx Oegstgeest

Afgelopen oktober hebben we weer een mooi project mogen opleveren; dit keer bij Tacx in Oegstgeest. Tacx is leverancier van onder andere Smart Bikes inclusief accessoires. Voor een nieuwe opslaglocatie in Oegstgeest was een magazijninrichting nodig. Deze hebben we binnen no-time kunnen opleve

Over Tacx

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Deze passie is de drijfveer achter de hele organisatie en zichtbaar in alle afdelingen; van inkoop tot productie en productontwikkeling tot logistiek. Praktisch alles wordt ‘in house’ ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.  Productideeën en optimalisaties worden snel ontwikkeld, getest en geautomatiseerd. Van ontwerp tot matrijzen en uiteindelijke productie, alles gebeurt onder één dak.

Ons advies

Om de producten van Tacx zo optimaal mogelijk te kunnen opslaan in de beschikbare nieuwe ruimte was het advies van onze Logistiek Adviseur om een combinatie van palletstellingen en inrijstellingen te plaatsen.  Op die manier wordt er meer rendement uit de bestaande ruimte gehaald.

Opgeleverd project:Tacx OegstgeestMet inrijstellingen van het merk AR kunnen er overzichtelijk grote aantallen van dezelfde artikelen opgeslagen worden. Er worden dan verschillende pallets achter elkaar geplaatst, tot elke gewenste diepte. Hierdoor wordt er veel ruimte bespaard op de gangpaden.

 

 

 

Waarom MeerMagazijn?

Door snelle groei in de sportmarkt was het noodzakelijk om de nieuwe locatie voor opslag op korte termijn in gebruik te nemen.  Tacx benaderde ons met de vraag of wij deze nieuwe opslagruimte in een week zouden kunnen leveren én plaatsen!  Wij konden in dit geval aan deze vraag , zowel qua voorraad als qua planning van de monteurs, voldoen. Binnen een week stond dit project op poten. Waarvan hieronder de foto’s met het resultaat!

Meer informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over wat in uw geval de meest ideale magazijninrichting is.

Tag:

algemeen, klantcases

Veelgestelde vragen

  1. Kunnen jullie ook stellingen monteren?

    Stellingen besteld in onze webshop monteren wij niet. Maar deze zijn wel heel gemakkelijk zelf te monteren. Er wordt een duidelijke montageinstructie meegeleverd en een deel van de stellingen is al voorgemonteerd.

    Stellingen die in een project worden geleverd kunnen wij plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst. Er wordt een offerte opgesteld voor het totale project inclusief plaatsing en een inspectie.

  2. Verkopen jullie alleen stellingen?

    Naast verschillende soorten stellingen, kun je bij MeerMagazijn terecht voor een gehele magazijninrichting. Wij adviseren graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Onze merken en certificeringen