image description

Update Coronavirus

Artikel bijgewerkt op 18 mei 2020
Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen behoorlijk op zijn kop gezet door het Coronavirus. Voor ons als MeerMagazijn heeft de gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en onze klanten de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij intern de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om medewerkers en klanten te beschermen tegen besmetting en om verspreiding van het virus te voorkomen.

Maatregelen

Deze maatregelen betreffen tenminste alle maatregelen die het RIVM adviseert zoals bij persoonlijk contact, 1,5 meter afstand houden en regelmatig de handen wassen. Ook zijn er maatregelen genomen om de continuïteit van alle kernprocessen van MeerMagazijn veilig te stellen. Zoveel mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis maar er zijn ook altijd medewerkers, via een roulerend systeem, aanwezig op ons kantoor in Hazerswoude-Dorp.

Screen mirroring

Naast de bovengenoemde maatregelen is het bij ons ook  mogelijk om vanuit uw eigen kantoor via ‘screen mirroring‘ (ons scherm delen via e-mail) live mee te kijken bij  het ontwerpen van uw magazijninrichting. Zo kunt u direct bijsturen zonder dat u naar ons kantoor hoeft te komen.

Wij blijven u van dienst zijn

U kunt ons natuurlijk gewoon benaderen via de telefoon: 0172 – 404031 of via e-mail: info@meermagazijn.nl. Afhalen is ook mogelijk maar ook hier houden we, in het persoonlijke contact, ons aan de maatregelen van het RIVM. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd (8:00 uur tot 17:00 uur).

Doordat nog onbekend is hoe deze situatie zich verder gaat ontwikkelen zullen wij bij verandering in de maatregelen ons beleid daarop aanpassen.

Het team van MeerMagazijn

Voor meer informatie over het Coronavirus kijkt u op de site van de Rijksoverheid en het RIVM.

Tag:

algemeen

Onze merken en certificeringen