MeerMagazijn

Vrijblijvend advies?
0172-404031

Kijk live, op afstand, mee met het ontwerpen van uw magazijninrichting!

laptop nbr

Artikel bijgewerkt op 16 april 2020
Wij kunnen u, in deze lastige tijd , eenvoudig op afstand helpen met het ontwerpen van uw magazijninrichting. Via 'Screen Mirroring' kunt u vanuit uw eigen kantoor meekijken en feedback geven! Gemakkelijk en veilig.

 

Als logistiek manager heeft u waarschijnlijk goede ideeën over het inrichten van uw nieuwe magazijn. Toch kan er in het ontwerpproces nog tijdverlies en  miscommunicatie optreden.  Daarnaast werkt u, in deze onzekere tijd, graag thuis of op kantoor. De oplossing: kijk live, op afstand, mee met onze ontwerper en geef direct uw wensen aan.

3D tekening

Om voor u een magazijninrichting op maat te ontwerpen brengen wij tijdens de inmeting van uw magazijn de gehele situatie in kaart en bespreken we met u de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze direct naar de mogelijkheden van uw magazijnruimte. Op basis hiervan wordt er door ons een 3D tekening van uw nieuwe magazijninrichting gemaakt. 

Scherm delen via e-mail

Bij MeerMagazijn kunnen we nu live, tijdens het tekenen, het scherm met de 3D tekening met u delen. Daardoor zijn wij in staat nog sneller en nauwkeuriger te reageren op uw input en kunnen wij u heel gericht advies geven. Het werkt heel eenvoudig:

  • U ontvangt van ons een e-mail met een link 
  • Wanneer u deze link op uw computer opent dan kunt u de tekening zien. U kunt dan aangeven wat u wilt veranderen. Deze aanpassing wordt dan live weergegeven en u kunt aangeven of dat is wat u bedoelt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze werkwijze  Neem dan contact met ons op via  0172-404031 of stuur een mail naar info@meermagazijn.nl