FAQ

Verkopen jullie alleen stellingen?

Naast verschillende soorten stellingen, kunt u bij MeerMagazijn terecht voor uw gehele magazijninrichting. Wij adviseren u graag over de mogelijke producten, accessoires en ook over veiligheid zoals inspecties.

Ik heb beperkte ruimte. Hoe kan ik dit het beste inrichten?

Neem contact met ons op en wij zullen u deskundig adviseren om de ruimte zo optimaal mogelijk in te kunnen delen.

Waarom komen jullie inmeten?

Bij een bezoek voor inmeten letten wij op meer dan alleen de afmetingen van de benodige materialen. Ervaring leert dat niet altijd alle zaken van invloed even duidelijk zichtbaar zijn. Denk hierbij aan vluchtwegen, verlichting, deuren, vrije hoogte en luchtkanalen. Voorbeeld: Een klant bedenkt dat hij/zij een inrichting nodig heeft van 4 meter hoog als de muren dit ook zijn. Hierbij wordt er echter geen rekening gehouden met de lager hangende verlichting. 

Kan ik ook langskomen om bepaalde stellingen te zien?

Natuurlijk. U bent van harte welkom. Bij MeerMagazijn kunt u iedere werkdag tussen 8:00 en 17:00 uur gewoon even langskomen voor een oriëntatie en/of rondleiding. Veel stellingenvloeren en andere materialen die we aanbieden gebruiken wij namelijk zelf ook in de praktijk.

Voeren jullie ook inspecties uit?

Ja, zowel nieuwe als gebruikte stellingen en vloeren worden door een gekwalificeerde veiligheidskundige geïnspecteerd. Zo bent u verzekerd van veilig materiaal. Onze veiligheidskundige inspecteert de materialen volgens de geldende Arbo-eisen en wetgeving.

Hoe zit het met gebruikte stellingen?

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij ook gebruikte stellingen leveren. Wij kopen grote aantallen in en bieden dit voor een mooie prijs aan. De opslag is in ons eigen magazijn en zo kunnen we -indien beschikbaar- ook sneller leveren.

Is maatwerk mogelijk?

Natuurlijk. Wij hebben een eigen montageteam dat stellingen ook op maat maakt voor specifieke hoogtes en breedtes. Bepaalde stellingen kunnen we ook desgewenst inkorten en zelfs ‘verlengen’ met bijvoorbeeld (op)koppelstukken. We denken graag met u mee zodat het magazijn zo optimaal mogelijk gebruikt kan worden.

Wat is een opleverinspectie?

Alle stellingen en verdiepingsvloeren die door MeerMagazijn zijn gebouwd worden na oplevering door onze veiligheidskundige geïnspecteerd. We vinden het belangrijk om een compleet product af te leveren, inclusief een opleverinspectie. Na goedkeuring ontvangt u een keuringsrapport en een keuringssticker met het MeerMagazijn keurmerk.

Verkopen jullie ook blauw/oranje stellingen?

Ja, wij verkopen blauw/oranje stellingen. Wij beschikken over zo’n 60 merken met blauw/oranje stellingen. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Stuur dan in uw aanvraag een foto mee van de inhaak van uw stellingen, zodat wij u kunnen adviseren over de aan- en uitbouw van uw magazijnstellingen.