Nieuw binnengekomen gebruikte stellingen

MeerMagazijn koopt regelmatig gebruikte palletstellingen en verdiepingsvloeren op om deze tegen een voordelige prijs weer te verkopen. De stellingen worden bij demontage altijd gescreend conform de NEN-EN 15.635 normering op schade en deuken. Ook nu is er weer een mooie partij binnengekomen.

  • Circa 400 staanders met variërende hoogtes tussen de 6 en 8 meter.
  • Circa 5.500 liggers met een lengte van 2.700 mm.
  • Draagvermogen 3.250 kg. per ligger niveau.(1.083 kg. per Europallet).

Foto’s van de nieuwe partij gebruikte magazijnstellingen

    

     

     

Alle prijzen zijn op aanvraag. Wij kunnen leveren zolang de voorraad strekt. In overleg kunnen wij het transport voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het afleveradres. Het is ook mogelijk om door MeerMagazijn uw eigen gebruikte stellingen op te laten kopen en te laten demonteren.

Bekijk uw toekomstige magazijn via onze Virtual Reality bril

Laat u uw magazijn helemaal door MeerMagazijn inrichten? Dan ligt er misschien een VR-bril voor u klaar. Bekijk daarmee virtueel door uw toekomstige magazijn en beleef het ‘WOW’ effect! Lees meer over de voordelen van deze aanpak.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze inkoop- en inruilservice? Of heeft u vragen over bovengenoemde gebruikte partij? Dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via één van onze adviseurs. Op deze manier denken wij graag met u mee naar een oplossing op maat.